Share

 

„Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban! Premierul, care nu are bani nici pentru alocaţii, nici pentru tablete, nici pentru măşti gratuite pentru copii, găseşte în schimb bani atunci când vine vorba de racolat parlamentari pentru moţiunea de cenzură. Pentru Guvernul PNL începerea şcolii în condiţii de siguranţă nu este importantă. De aceea nu s-au grăbit să le spună românilor care sunt regulile clare pentru instituţiile de învăţământ. Semafoare, declaraţii greşite pentru părinţi, “PEPSIglas”… De aceea, doar Fondul de rezervă al Guvernului a fost realimentat la rectificare şi nu bugetul autorităţilor locale, în responsabilitatea cărora au pasat deschiderea şcolilor”, a scris, luni, Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citeste si   Realitatea din PSD - Dan Cristian Popescu, despre creșterea punctului de pensie cu 40%, școala online și proiectele pentru Sectorul 2

„Pentru Guvernul PNL doar negocierile pe sub masă, pentru a rămâne pe funcţii, sunt importante. (…) Fără scrupule, banii românilor sunt aruncaţi în stânga şi-n dreapta, doar – doar PNL rămâne la guvernare! Le dau o veste proastă! Nu vor reuşi! Vor pleca acasă! De îndată!”, a transmis preşedintele PSD. 

Atacul lui Marcel Ciolacu vine după declarația premierului despre acordarea de măști elevilor în timpul orelor de școală. Ludovic Orban a declarat luni că autoritățile nu pot asigura măști de protecție pentru toți elevii, odată cu deschiderea anului școlar. Totuși, în fiecare școală vor fi măști, astfel încât, dacă un elev vine fără mască la școală, să poată primi o mască de la cadrele didactice, a mai precizat Orban.

Citeste si   Gabriel Mutu: În Sectorul 6, relația cu cetățenii a devenit mai transparentă ca niciodată

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ