Share

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Iași a decis ca, începând de ieri (10.04. – n.r.), SC EcoPiața SA să ia măsuri suplimentare privind accesul în piețele agro-alimentare, respectiv:

Marcarea traseelor de acces și ieșire din piețe prin marcaje direcționale de trecere prin dreptul tarabelor și de separație, astfel încât să fie asigurată distanța minimă recomandată de doi metri între cumpărători.

Citeste si   Depistat conducând un autoturism, FĂRĂ a deține PERMIS DE CONDUCERE și fiind sub INFLUENŢA ALCOOLULUI

Accesul comercianților în piețele agro-alimentare se va face gradual, din două în două ore, pentru ca toți cumpărătorii să beneficieze pe parcursul zilei de marfă proaspătă.

Programul de funcționare a piețelor agro-alimentare va fi prelungit până la ora 19.00.

În intervalul orar 11.00 – 13.00, se va asigura accesul în piețele agro-alimentare, cu prioritate, al persoanelor cu vârsta peste 65 de ani. În mod excepțional și doar dacă se respectă regula de maxim 100 de cumpărători în piață în același timp, se va permite accesul în piețele agro-alimentare și altor categorii de persoane.

Citeste si   MINCIUNA tandemului ALEXE-CHIRICA are picioare SCURTE: Iașul nu va fi conectat la nicio AUTOSTRADĂ, dar va avea 21 de AUTOBUZE second HAND

Aceleași măsuri se vor aplica și în piețele agro-alimentare private (Piața Chirilă).


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ