Share

Masuri de prevenire

În perioada 17-20 iulie a.c., jandarmii ieșeni vor continua desfășurarea activităților pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, precum și punerea în aplicare a măsurilor stabilite, pe linia  prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2.

Se vor lua măsuri în ceea ce privește asigurarea ordinii publice la serie de manifestări culturale, dar și festive, care se vor desfășura în aer liber în municipiul Iași.

Citeste si   O treime dintre ANGAJAȚII din mediul URBAN au simțit că ANGAJATORUL s-a apropiat de ei în perioada PANDEMIEI

În cadrul acestor misiuni, jandarmii vor acționa pe20tru respectarea măsurilor stabilite în Hotărârea de Guvern nr. 553 din 15 iulie 2020, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum și pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale, se va interveni în vederea luării măsurilor legale.

Citeste si   BULETIN DE PRESĂ 25 septembrie 2020, ora 13.00

De asemenea, mai multe echipajele de intervenție vor acționa pentru menținerea și asigurarea ordinii publice în Iaşi, Paşcani, Hârlău, Tg. Frumos, Răducăneni și în zonele învecinate.

Se continuă activitățile de patrulare în sistem mixt cu Poliția.

Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să respecte regulile privind distanțarea fizică și măsuri de autoprotecție sanitară, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Citeste si   VIDEO l Conducerea PSD exclude posibilitatea unei ÎNFRÂNGERI la IAȘI

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ