Share

MĂSURI DE ORDINE SĂRBĂTORILE IAŞULUI 2017

Cu ocazia manifestărilor prilejuite de Sărbătorile Iaşului, Jandarmeria Iaşi în cooperare cu celelalte forţe de ordine asigură liniștea pentru desfăşurarea evenimentelor într-un climat sigur pentru cetăţenii veniți din toate zonele țării.

200 de jandarmi ieșeni s-au alăturat pentru siguranța și liniștea pelerinilor

În perioada 09 – 15 octombrie pentru ca evenimentele să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă, aproximativ 200 de jandarmi ieşeni se vor afla în dispozitiv, pentru asigurarea măsurilor de ordine la manifestările cultural-artistice și sportive, la care participă un public numeros.

La aceste evenimente publice, la care participă un număr mare de persoane, jandarmii vor acționa pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfășurare a manifestărilor şi vor interveni, în caz de comitere a unor fapte antisociale, în vederea luării măsurilor legale. Se continuă desfăşurarea misiunilor de protecţie instituţională, executarea mandatelor de aducere, precum şi misiunile de patrulare în cooperare cu Poliţia în Iaşi, Paşcani, Hîrlău, Tg. Frumos şi Răducăneni.

Ce recomandă jandarmii cetățenilor

Persoanele care participă la diferitele evenimente care implică prezenţa unui public numeros trebuie să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială;

Dacă vor exista fapte de natură antisocială se solicită ajutorul forţelor de ordine. Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordinepublică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ