Share

Măsuri suplimentare de protecție la ghișeele Primăriei

În vederea prevenirii gripei sezoniere, virozelor respiratorii și infecției cu COVID-19, toate direcțiile Primăriei Municipiului Iași, instituțiile subordonate și societățile comerciale municipale, în special cele care au relații cu publicul, au achiziționat și folosesc dezinfectanți pentru igienizarea ghișeelor, obiectelor de mobilier, mânerelor ușilor etc. și au amplasat la intrări dozatoare cu dezinfectant pentru mâini.

Măsuri suplimentare de siguranță au fost adoptate și la ghișeele Primăriei, atât la cele la care se depun și se eliberează documente, cât și la ghișeele la care se efectuează plăți ale taxelor și impozitelor locale și a altor sume datorate bugetului local sau de stat. Măsurile sunt aplicate atât la sediul central cât și la sediile secundare ale Primăriei, cât și la centrele de cartier și la sediile instituțiilor subordonate și societăților comerciale municipale.

Citeste si   Ceremonia de Absolvire a UMF IAȘI se va desfășura pe o perioadă de PATRU ZILE

Persoanele interesate vor avea acces la ghișee limitat, astfel încât să nu fie mai mult de o persoană la fiecare ghișeu. Alte persoane nu vor fi acceptate în incintă, fiecare cetățean urmând a fi invitat în interior după eliberarea ghișeului.

De asemenea, angajații de la ghișee au fost instruiți suplimentar și au fost dotați cu dezinfectant, mănuși și măști.

Citeste si   30 septembrie - scadența termenului de plată a celei de-a doua tranșe a impozitelor și taxelor locale

„Instituim măsuri suplimentare de protecție nu numai pentru personalul din Primărie, ci în special pentru toți cei care apelează la serviciile noastre. Nu vrem să restricționăm relațiile cu publicul, dar suntem obligați să aplicăm imediat o serie de măsuri suplimentare de protecție. Știu că nu este confortabil pentru nimeni, dar trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și să avem încredere că aceste măsuri de protecție sunt necesare și utile”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Citeste si   Vezi care este situația îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ