Material lemnos, confiscat la Cârlibaba

La  20.05.2020, în jurul orelor 12.30, o patrulă din cadrul Postului de Poliție Cârlibaba împreună cu personal silvic din cadrul Ocolului Silvic Cârlibaba pe D.C. 86A, pe raza satului Cârlibaba, au oprit pentru control autoutilitara condusă de un bărbat de 52 de ani din judeţul Maramureş, care transporta material lemnos, lemn foc de esenţă molid.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul nu deţine documente legale de provenienţă şi transport a materialului lemnos, motiv pentru care, în urma inventarierii, specialiştii silvici au stabilit faptul că, acesta transporta în mod ilegal  cantitatea de3,90 mc lemn foc esență molid.

Citeste si   Continuă INVESTIȚIILE în comuna PUTNA! Primăria va CONSTRUI un STADION modern cu o CAPACITATE de 1500 de LOCURI

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos în valoare de  409,50 lei a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Cârlibaba.

Material lemnos, confiscat la Rădăuți 

La 20.05.2020, orele 18:00, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe DC 44 Voivodeasa de pe raza comunei Sucevița autoutilitara condusă de un localnic de 26 de ani, care transporta material lemnos, lemn pentru cherestea, specia molid.

Citeste si   Accident rutier în municipiul Suceava. Un bătrân a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul nu deţine documente legale de provenienţă şi transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiştilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit că, bărbatul transporta în mod ilegal cantitatea de 3,44 m.c. lemn pentru cherestea, specia molid.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de  1001,04 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.

Citeste si   RISCURILE la care se expun cetățenii SUCEVENI care doresc să MUNCEASCĂ în STRĂINĂTATE
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ