Share

La împlinirea a 45 ani de funcționare a Maternității Elena Doamna Iași, medicii acestei unități s-au gândit să răspundă la o provocare

Deși trăim într-o lume dinamică, în care cunoștințele se schimbă cu un ritm foarte alert, obstetrica este una din puținele specialități în care pendulăm între știință și artă, între flerul clinic și investigațiile tot mai sofisticate. Cum să facem să ne ajutăm cel mai bine pacientele, respectând legile naturii, dar menținând prognosticul optim pentru cei doi pacienți pe care îi îngrijim, mamă și făt?

Citeste si   Zona C. A. Rosetti va fi REABILITATĂ și amenajată, conform standardelor EUROPENE

Ca urmare, organizatorii au decis ca pentru o ediție specială a Zilelor Maternității Elena Doamna Iași două teme de impact: gravida cu risc și implicațiile medico-legale în obstetrică.

Spitalul de Obstetrică-Ginecologie “Elena Doamna” vă așteaptă la Conferința Zilele Spitalului de Obstetrică și Ginecologie “Elena Doamna”, în perioada 13 – 14 decembrie!

Citeste si   ACUZAȚII grave împotriva lui Maricel POPA! Costel ALEXE: ”Gafele lui Maricel Popa privind SPITALUL modular de la Lețcani îi costă pe IEȘENI!”

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

1 COMENTARIU

  1. Când se vorbește despre Maternitatea Elena Doamna din Iași ar trebui să se spună tot ce se știe despre ISTORIA ACESTE CLĂDIRI, ÎN CARE FUNCȚIONEAZĂ ACEASTĂ MATERNITATE A IAȘULUI.
    Însă nu se precizează mai nimic, decât: se împlinesc 45 de ani de funcționare a acestei instituții. Mă așteptam la altceva, când am apelat la internet!!! Ar fi trebuit să se spună ce rol a avut clădirea, cu ce scop a fost făcută, de către cine și ce rol a mai jucat în trecut…

LĂSAȚI UN MESAJ