Medical Tech Hackathon este unul din evenimentele prin care echipa CGM Software Romania cu expertiză în domeniul medical vine în sprijinul comunității, susținând inițiativele din această zonă

Evenimentul care are loc la Iași îți propune să interconecteze profesioniști din industria IT pentru a dezvolata o aplicație care are ca scop încurajarea donarii de sânge.  Evenimentul a plecat de la initiativa celor de la echipa Civic Heroes prin care proiecte și initiative din Iași sunt dezvoltate de profesioniști din domeniu.

Prima ediție are loc sâmbătă, 22 iunie și am ales să susținem inițiativa asociației Trei Vieți – o aplicație prin care să se încurajeze donarea de sânge 

Pentru cei care află prima dată de Hackathon: începând cu 09:00 până la 18:00 echipele de specialiști voluntari vor lucra la proiectul ales, anume dezvoltarea aplicației de la 0, având ca scop final creșterea numărului de donatori de sânge. Apoi râdem, dansăm și ne înveselim cu muzică și voie-bună.

Specialiști cu experiență în programare, care pot, în echipă, să dezvolte o aplicație de la 0. Pentru aceasta, aunt căutați voluntari care au cunoștințe de: Java & PHP; React; iOS; Android ; QA Manual.

Evenimentul are loc la sediul CGM Iași sâmbătă, pe 22 iunie, la ora 09:00.
Hai la MediHack să îți pui abilitățile tehnice în folosul sănătății!

Trei Vieți este un program de facilitare și încurajare a donării de sânge.ONG-ul ”Trei Vieți” își propune:
• conștientizarea în rândul unei mase mari populaționale (între 18-50 de ani) a faptului că prin donarea de sânge poți acorda uneia sau mai multor persoane cel mai mare dar, cel al vieții, o șansă de a supraviețui.
• contribuirea la constituirea unei rezerve de sânge acceptabile care să dea posibilitatea efectuării unui act medical prompt și de calitate, scurtarea perioadelor de așteptare în intervențiile chirurgicale laborioase.
• o formă de educare pentru o viață sănătoasă și echilibrată, pentru a putea fi apți de donare.

LĂSAȚI UN MESAJ