Share

Medicii din prima linie vor beneficia de locuri de cazare

Pentru a nu-și expune familiile riscului de a se infecta, medicii ieșeni vor fi cazați la hotel. Consiliul Județean Iași va identifica cele mai bune spații, suma alocată se ridică la 1,6 milioane lei.

Medicii vor beneficia de servicii hoteliere destinate repausului între ture sau gărzi în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19, pe perioada stării de urgenţă.

Citeste si   CRĂCIUNUL și Revelionul în condiții de PANDEMIE la IAȘI: ”Măcar în cerc RESTRÂNS să putem sărbători Crăciunul”

”Un proiect din cadrul ședinței Consiliului Județean prevedere cazarea doctorilor. Trebuie să avem grijă de cadrele medicale deoarece ei sunt în prima linie. Sunt foarte multe cadre medicale care au specificat că nu doresc să meargă acasă pentru a nu infecta și membrii familiei. Am demarat procedura pentru identificarea locurilor de cazare și suma pentru aceste servicii hoteliere va fi suportată din bugetul Consiliului Județean Iași”, a declarat Maricel POPA, președintele Consiliului Județean Iași.

Citeste si   (P) PSD Iași: ”Ciocoii de ieri, LIBERALII de azi! Cresc taxele și IMPOZITELE locale în primăriile CONTROLATE de PNL-iști”


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ