Share

În data de 7 octombrie 2016, a avut loc ședința Colegiului Director Județean al PNL Iași în cadrul căreia au participat membrii Biroului Politic Județean Interimar al PNL Iași, președinții pnl-iasiorganizațiilor locale și candidații înscriși în cursa pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, unde s-au discutat aspecte privind pregătirea precampaniei și campaniei alegerilor parlamentare. De asemenea, Colegiul Director Județean al PNL Iași a avut rolul de a oferi un vot pentru două locuri pe lista candidaților la Senat, dar și pentru cinci locuri pentru cei aflați în cursa pentru Camerei Deputaților.
Fiecare candidat a avut posibilitatea să prezinte în fața membrilor Colegiului Director Județean al PNL Iași proiectele politice, proiectele personale, dar și ceea ce își propun pentru un viitor mandat de deputat și senator. Imediat după aceste prezentări, a urmat momentul alegerii pentru un loc eligibil pe lista Camerei Deputaților și Senat.
Urmare a acestui vot din partea Colegiului Director Județean Iași, domnii Dumitru Oprea și Liviu Bulgaru s-au calificat ca și candidați pentru Senat, iar domnii Costel Alexe, Marius Bodea, Liviu Brătescu, Daniel Minciună și Alexandru Muraru pentru lista Camerei Deputaților.
Filiala Județeană a PNL Iași respectă dreptul tuturor membrilor conform Statutului PNL, iar această procedură de vot care a avut loc în cadrul Colegiului Director Județean al PNL Iași demonstrează încă o dată transparența alegerilor interne în cadrul filialei județene.

Citeste si   Legea CARANTINEI este tergiversată la Senat. Social-democrații spun că analizează proiectul ”cât va fi nevoie”

Departamentul de comunicare al PNL Iași

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ