Share

Starea artişitilor din trupa DJ Project este gravă după ce un tir s-a răsturnat peste maşina lor pe DN 7. Gino Manzotti, DJ Maxx şi Mira au fost inplicaţi într-un grav accident luni în judeşul Vâlcea.

Cei trei au fost transportaţi de urgenţă la spitalul din Râmnicu Vâlcea. La spital a ajuns şi şoferul tirului, un bărbat în vârstă de 56 de ani, care, într-o curbă, s-a răsturnat pe sensul opus de mers, lovind două maşini.

„La km 160+400m autotir înmatriculat Bihor care circula pe direcţia Pitesti-Rm. Vâlcea, pe fondul neadaptarii vitezei la condiţiile de drum, curbă deosebit de periculoasă la dreapta, s-a răsturnat pe sensul opus de mers acroşând două autoturisme care circulau pe direcţia Rm. Vâlcea-Piteşti! În urma impactului au rezultat 4 victime din care 3 rănite grav. Şoferul tirului este un bărbat de 56 de ani şi este rănit grav”, a declarat pentru Mediafax inspectorul Gabriel Popescu, IPJ Vâlcea.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ