Share

Mesaj pentru Dl Primar Mihai CHIRICA primit de la ieșeni

Veniti sa vedeti cum arata locul de parcare de la BL 1000 si ANL din CUG atunci când ploua. Parca sintem in evul mediu! Poate faceti o poza sa vada si DL PRIMAR CHIRICA! el nu prea ajunge prin CUG decit in campanie!!!

Acesta este mesajul primit din partea unei ieșence din cartierul CUG. Din păcate noi nu am reușit să ajungem în respectiva locație. Doamna a înțeles și a făcut efortul de a ne trimite aceste fotografii!

Implicare dumneaei cu siguranță va face diferența.

Doar implicându-ne în viața comunității din care facem parte putem forța rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm!

Să atragem atenția Asociațiilor de Proprietari și Primăriei cu privire la situațiile care ne deranjează și problemele cu care ne confruntăm!

Altfel … nu ne rămâne decât să acceptăm cu resemnare tot ceea ce ne deranjează și ne nemulțumește.


În 2017, Primăria Iași va fi achiziţiona parcometre în valoare de 800.000 de lei.

 


 

Stimați ieșeni, haideți să aducem la cunoștința Primăriei Municipiului Iași care este STAREA REALĂ A ORAȘULUI ÎN CARE TRĂIM! Cu bune și cu rele! Să-i dăm o mână de ajutor dl Chirica în identificarea problemelor administrative cu care noi, cetățenii, ne confruntăm zilnic!

  1. Vă mulțumește modul în care este operat TRANSPORTUL PUBLIC ÎN COMUN?

  2. Sunteți mulțumiți de starea INFRASTRUCTURII RUTIERE de pe raza municipiului Iași?

  3. SALUBRITATEA orașului răspunde necesităților Dvs? Alte probleme?

 

Așteptăm materiale foto și video care să ilustreze gradul DVS de mulțumire cu privire la starea orașului în această primăvară! 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ