ZERO TOLERANȚĂ pentru BLATIȘTII din interiorul PNL

În cadrul conferinței de presă susținute ieri la IAȘI de Rareș BOGDAN alături de Ludovic ORBAN și conducerea locală a PNL, candidatul la europarlamentare a transmis un mesaj extrem de tranșant la adresa persoanelor care vor fi descoperite că au făcut blaturi politice cu Partidul Social Democrat.

Întrebat de jurnalistul Cotidianului “Bună Dimineața Iași” prezent la conferința de presă,”Ce părere aveți despre acuzațiile de blat politic dintre PNL și PSD din cadrul Consiliului Local Iași”, RARES BOGDAN a răspuns hotărât:

Eu am spus-o direct și extrem de plastic în repetate rânduri, nu voi susține în viața asta atât timp cât sunt în PNL (și toată viața voi fi) și nu voi accepta niciodată acest lucru (blaturile politice). Dacă lucrurile se vor dovedi sunt convins că cei care conduc PNL vor acționa. Nu cred că se poate colabora cu PSD în niciun fel, trebuie făcută opoziție împotriva PSD.

Rares BOGDAN: “IAȘUL nu merită să aibă arhitectură de manea”

Domnul Chirica trebuie să se hotărască ce este dânsul, exact pe ce poziție joacă că eu n-am înțeles și să înceteze cu mafia imobiliară care a pus stăpânire pe un oraș întreg, pentru că Iașiul nu merită așa ceva.

Nu merită să aibă arhitectură de manea, este un oraș mult prea frumos ca să merite așa ceva. De el au avut grijă înaintașii noștri și trebuie să protejăm ce au făcut ei și să încercăm o dezvoltare normală. Nu voi susține niciodată blaturi, nici aici și în niciun alt oraș din România. Eu sunt doar un simplu membru, PNL are o conducere care sunt absolut convins că va acționa în consecință și dacă se dovedesc aceste blaturi va reacționa și va merge până la excludere. Ludovic Orban a fost singurul care s-a opus colaborării cu USL”, a declarat candidatul PNL la europarlamentare Rares Bogdan.

Live din cadrul conferinței de presă susținută la Iaşi de Rareş Bogdan,candidatul #PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai, Ludovic Orban, Președintele Partidului Național Liberal, Costel Alexe, Președintele #PNLIași şi Marius Bodea, Președintele #PNLMunicipiulIași!

Publicată de PNL IASI pe Miercuri, 24 aprilie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ