Share

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași invită ieşenii joi, 20 iulie 2017, de la ora 17.00, la Sala de lectură (sediul central, Bd. Ștefan ce Mare, nr. 8-10), la atelierul creativ „Mesaje cu lipici”, susținut de artistul vizual Maria-Magdalena Mititelu.

Colajul, ca procedeu artistic de aducere împreună a unor elemente eterogene, este o formă de explorare și recompunere a realităților interioare, accesând zona noastră imaginativă, ludică sau provocatoare creativă. Apelând la tehnici relativ simple, cum sunt decupajul sau fotomontajul, compoziția colajului poate transmite mesaje neașteptate, atelierul nostru adresându-se curajoșilor și exploratorilor de toate vârstele.

Ieşenii sunt aşteptaţi cu mesajul lor, biblioteca punându-le la dispoziție toate materialele necesare.

La finalul atelierului, toate creațiile vor fi expuse în holul bibliotecii din Galeriile comerciale, expoziția putând fi vizitată până la finele lunii august.

Participarea este gratuită!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ