Share

Consacrat deja pentru acțiunile sale geniale în plan subversiv, Marius OSTAFICIUC a ținut să le transmită câteva mesaje, în stil batjocoritor Președintelui Iohannis și candidatului la europarlamentare din partea PNL, Rareș Bogdan

El este creierul acțiunilor SUBVERSIVE din PSD IAȘI! A acoperit mitingul anti-PSD cu o FANFARĂ

Actualul șef al Autorități Teritoriale pentru Ordine Publică Iași, cunoscut pentru acțiunile diversioniste din scandalul teilor și mai nou pentru încercarea de acoperire a protestatarilor cu muzica unei fanfare, a făcut o scurtă analiză a celor două manifestări politice regionale care au avut loc la Iaşi şi au captat întreaga atenţie a opiniei publice din România.

Marius Ostaficiuc:

Preşedintele României a fost sub aşteptările unui prezentator slab pregătit, fără vlagă şi fără putere de expunere. S-a forţat şi s-a încordat, dar cred că nu i-a convins nici măcar pe ai lui.

Citeste si   ”Începe Școala” cu BINE și pentru copiii din MIROSLAVA

Să nu mai fim demagogi. Să nu facem din ţânţar armăsar şi mai ales să nu dezbinăm. Mitingul electoral este şi va rămâne un mijloc prin care un partid îşi prezintă opţiunile politice în faţa oamenilor. Iar ceea ce s-a întâmplat în aceste zile, la Iaşi, arată tocmai acest lucru. Lucrurile au escaladat într-o stare dorită de unii şi blamată de alţii. Nu trebuie să arătăm cu degetul şi să râdem de cei care au venit de la kilometri depărtare să îi vadă pe politicienii lor şi ai noştri. Oamenii care au venit sunt oameni normali, oameni care au diverse scăpări şi care nu trebuie puşi la zid.

Lucrurile au luat amploare pentru că au avut unii grijă să pună paie pe foc. S-a spus că mii de oameni au venit cu autocarele la mitingul PSD şi au blocat oraşul. Bănuiesc că cei de la mitingul PNL au venit pe jos de la Suceava şi au plecat cu metroul din Iaşi, dacă vedem astfel lucrurile. Trebuie să privim cu atenţie, comparaţiile sunt aceleaşi.

Este campanie electorală, iar în campanie, condiţiile şi atuurile sunt aceleaşi. Dintr-un număr similar de județe participante (Suceava, Botoșani, Vaslui, Neamț, Bacău, Iaşi) comparaţia de mobilizare a PSD se pare că a întrecut pe cea a PNL şi a preşedintelui Klaus Iohannis. Dacă ei spun că au fost aproape 5000, noi sigur am fost peste 25.000. Dacă cei de la PNL spun că au fost mai mulți de 5000, înseamnă că noi am atins 40000 şi tot aşa“ a punctat Marius Ostaficiuc. 

SURSA: PSD IASI


OSTAFICIUC: “Mitingul PNL a fost asigurat de prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis, care a folosit resursele statului român”

„Mai mult, privind în ansamblu toată această scenă, vedem cum oportuniştii şi-au făcut de cap. Din punct de vedere organizatoric, mitingul PNL a fost asigurat de prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis, care a folosit resursele statului român, unde, cu siguranţă, forţele de ordine civile au dublat membrii PNL din Piaţa Unirii. Pentru candidaţii PNL, preşedintele României a fost sub aşteptările unui prezentator slab pregătit, fără vlagă şi fără putere de expunere.

S-a forţat şi s-a încordat dar cred că nu i-a convins nici măcar pe ai lui. Imaginile sunt grăitoare! Poate ar trebui să lăsați ipocrizia şi demagogia deoparte domnule Rareş Bogdan. Mi-a plăcut mai mult momentul din studio cand vă exprimaţi părerea despre liderii PNL, acum păreati că nu sunteţi natural şi aveţi nevoie de un distonocalm” a mai precizat Marius Ostaficiuc.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ