Share

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie ne oferă prilejul de a ne exprima recunoștinţa şi respectul faţă de cei în slujba cărora ne aflăm. Această zi ne reaminteşte cât de valoroşi sunt oamenii, indiferent de vârsta lor şi se sărbătoreşte, tocmai pentru a promova drepturile persoanelor de vârsta a treia, prin încurajarea de a participa activ la viaţa economică, politică, socială şi culturală, dar şi pentru promovarea unei imagini pozitive a îmbătrânirii, lipsită de discriminare, prin incluziune socială.

Numărul de ani adunaţi în vârstă nu trebuie să îm­po­văreze – suntem pe cât de tineri sau bătrâni ne sim­­­ţim .Trebuie să aveţi în vedere că indiferent de vârstă, puteţi aduce o contribuţie foarte valoroasă  în orice activitate, prin prisma experienţei  acumulate.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 182.854 de cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

În această zi de sărbătoare, am deosebita  plăcere şi marea onoare de a mă adresa dumneavoastră şi de a vă transmite expresia celor mai sincere sentimente de preţuire.

Ştiu că cel mai important lucru pentru dumneavoastră este sănătatea, de aceea vă urez din toată inima să aveţi  sănătate, pentru a putea trăi liniştiţi şi a vă bucura mulţi ani înainte, alături de cei dragi.

Citeste si   NOI măsuri de prevenire a virusului SARS-COV2 în județul SUCEAVA! Purtarea măștii în spațiile DESCHISE a devenit OBLIGATORIE

Avem în vedere faptul că printre dumneavoastră se află părinţii şi bunicii noştri, unchi şi mătuşi

În calitate de Director Executiv al Casei Judeţene de Pensii Suceava,  vă asigur că toate acţiunile şi măsurile promovate în cadrul instituţiei, au ca principală  preocupare oferirea de servicii publice de calitate, accesibile şi aproape de beneficiari, iar  priceperea şi energia noastră ,vor fi orientate  şi în continuare  pentru a vă fi sprijin atunci când veţi avea nevoie. Consider că avem datoria să ne schimbăm atitudinile şi percepţiile faţă de persoana vârstnică şi să creăm acele punţi de solidaritate între generaţii, care să asigure păstrarea demnităţii umane pe tot parcursul vieţii.

Citeste si   În municipiul SUCEAVA au început lucrările de REABILITARE a treptelor și aleilor! Lucian HARȘOVSCHI:  „Avem în vedere CREAREA RAMPELOR de acces pentru persoanele cu DIZABILITĂȚI”

Vă asigur că nu ne gândim la dumneavoastră ca la simpli beneficiari ai serviciilor prestate. Avem în vedere faptul că printre dumneavoastră se află părinţii şi bunicii noştri, unchi şi mătuşi. A fi alături de persoanele vârstnice şi a le arăta respectul nostru este o datorie morală pentru noi, ca cetăţeni şi ca societate.

Doresc tuturor să aibă multă sănătate, o viață liniștită și să poată să ne transmită din bunătatea și înțelepciunea lor mult timp de acum înainte.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ