Share

Moș Crăciun a transmis un mesaj întregii lumi, direct de la el de acasă din Laponia, înainte să plece în călătoria lungă în jurul Globului

Înconjurat de spiriduşii săi, dar şi de mulţi turişti care erau în vizită, Moşul a făcut apel pentru mai multă dragoste şi compasiune în lume. După ce şi-a încheiat discursul, Moş Crăciun s-a urcat într-o sanie trasă de un ren şi a plecat în lunga lui călătorie anuală.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

Iată mesajul lui Moş Crăciun: „Crăciun fericit! Crăciun fericit tuturor! Anul a ajuns la acel moment pe care îl aşteptam cu toţii. Este momentul să începem să împărţim bucuria Crăciunului cu copiii din toată lumea şi, bineînţeles, cu spiriduşii. Cred cu adevărat că, la final, binele va câştiga, că dragostea va câştiga. Marea mea dorinţă de Crăciun este ca toţi să se gândească pentru o clipă dacă au oameni singuri în jur. Luaţi legătura cu vecinul, cu un prieten îndepărtat, cu rudele. Trimiteţi un mesaj, sunaţi sau staţi de vorbă. Cred că cel mai bun ajutor pentru singurătate este prezenţa unei alte persoane. Crăciun Fericit!”

Citeste si   Cosette CHICHIRĂU refuză orice asociere cu Mihai CHIRICĂ! Cosette CHICHIRĂU: „O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă!”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ