Share

”Rezultatele ANALIZELOR MEDICALE stau la baza a aprox. 80% dintre DIAGNOSTICELE MEDICALE puse de MEDICII CLINICIENI și a conduitei medicale terapeutice”

CORECTITUDINEA rezultatelor analizelor medicale este de aceea foarte importantă pentru SIGURANȚA PACIENTULUI: un rezultat incorect al unei analize medicale conduce la un diagnostic INCORECT care afectează viața și poate duce uneori chiar la moartea PACIENTULUI.

RESPONSABILITATEA corectitudinii rezultatelor analizelor medicale este purtată de către medicii cu specialitatea medicina de laborator (1/3 dintre specialiști) și biochimiștii, biologii, chimiștii din sistemul de sănătate (2/3 dintre specialiști).

ÎMPREUNĂ, medici, biochimiști, chimiști, biologi, DIN SISTEMUL DE SĂNĂTATE contribuim de zeci de ani la CORECTITUDINEA rezultatelor analizelor medicale care stau la baza unui DIAGNOSTIC MEDICAL CORECT.

Citeste si   Activitățile DIDACTICE vor fi SUSPENDATE în unitățile de ÎNVĂȚĂMÂNT în care sunt organizate SECȚII DE VOTARE!

Constanța POPA: ”În interesul SIGURANȚEI PACIENTULUI care poate fi oricare dintre noi, trebuie să găsim cea mai bună formulare legislativă pentru profesiile noastre”

În interesul SIGURANȚEI PACIENTULUI care poate fi oricare dintre noi, trebuie să găsim cea mai bună formulare legislativă pentru profesiile noastre astfel încât să fie respectate drepturile CÂȘTIGATE de către membrii OBBCSSR care sunt apărate de Constituție, să fie respectate studiile și munca fiecărui profesionist din laborator și mai presus de orice să fie respectat PACIENTUL.

ÎMPREUNĂ, medici cu specialitatea medicina de laborator, chimiști, biologi și biochimiști DIN SISTEMUL DE SĂNĂTATE participăm la manifestările științifice naționale, europene sau internaționale în domeniul MEDICINEI de LABORATOR .

ÎMPREUNĂ, medici cu specialitatea medicina de laborator, chimiști, biologi și biochimiști DIN SISTEMUL DE SĂNĂTATE suntem în Registrul EUROPEAN al specialiștilor în MEDICINA de laborator ALĂTURI de ALȚI medici cu specialitatea medicină de laborator, chimiști, biologi și biochimiști DIN SISTEMUL DE SĂNĂTATE din TOATE STATELE MEMBRE ale Uniunii Europene ca Specialiști EUROPENI în MEDICINA de LABORATOR (EuSpLM).

Constanța POPA: ”ÎMPREUNĂ, medici cu specialitatea medicina de laborator, chimiști, biologi și biochimiști DIN SISTEMUL de SĂNĂTATE efectuam LEGAL GĂRZILE pentru PACIENȚI”

Toți ÎMPREUNĂ, medici cu specialitatea medicina de laborator, chimiști, biologi și biochimiști DIN SISTEMUL DE SĂNĂTATE muncim pentru PACIENT și pentru SIGURANȚA PACIENTULUI.

Medici cu specialitatea medicina de laborator, chimiști, biologi și biochimiști DIN SISTEMUL DE SĂNĂTATE muncind ÎMPREUNĂ pentru PACIENT și pentru SIGURANȚA PACIENTULUI, trebuie să găsim o formulă legislativă acceptată de către toți specialiștii din laborator: medici cu specialitatea medicina de laborator, chimiști, biologi și biochimiști DIN SISTEMUL DE SĂNĂTATE astfel încât să punem capăt disensiunilor apărute de doi ani în laboratoarele de analize medicale în urma aplicării de la 1 martie 2018 a Legii salarizării NEunitare 153/2017.

Decidenți politici, profesioniști, decidenți economici, simpli cetățeni, cu toții trebuie să fim conștienți ca ORICARE dintre noi putem fi ORICÂND PACIENȚI care au nevoie de servicii de sănătate performante puse în slujba SIGURANȚEI PACIENTULUI.

PACIENTUL este și trebuie să fie în centrul sistemului de sănătate”, a declarat Constanța POPA, Președinte al OBBCSSR, Lector Univ. Dr., Specialist European în Medicina de Laborator (EuSpLM)

Citeste si   Camelia GAVRILĂ, Mihai CHIRICA și trecutul POLITIC pe care-l vor UITAT


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ