Share

Îndemn la maturitate politică!

Goana după notorietate și dorința de afirmare politică a ajuns să întunece judecata parlamentarilor și politicienilor care exploatează subiectul ședinței comune a guvernelor din România şi Republica Moldova după bunul plac, precizând că social-democrații „dau o palmă Iașului” prin organizarea acestei întruniri în municipiul Piatra Neamț, pe 27 martie.

Le atrag atenția acestor oportuniști politic că manipularea opiniei publice nu ar trebui să facă obiectul preocupărilor zilnice, așa cum ne-au obișnuit, ci ar trebui să își canalizeze atenția și priceperea asupra muncii în favoarea cetățenilor care i-au ales și care i-au susținut în ocuparea unor poziții cheie, fie că vorbim de administrația locală sau de administrația centrală.


CITEȘTE ȘI …

Proiecte în valoare de 510 milioane lei la Consiliul Județean Iași


În ceea ce privește decizia Cabinetului Grindeanu de a organiza ședința comună a guvernelor din România și Republica Moldova în municipiul Piatra Neamț, apreciez că aceasta denotă maturitate politică și normalitate.

Spun acestea încurajându-vă să vă reamintiți că prima întrunire de acest fel a avut în luna martie a lui 2012, la Iași, dovedind astfel că autoritățile centrale poartă un respect cetățenilor și orașului nostru, care de-a lungul timpului și-a pus amprenta asupra istoriei neamului.

Citeste si   CUM funcționează finanțările neoficiale ale partidelor? Speța viitorului deputat Marius MINEA rămas dator cu 230 000 euro la anturajul PNL IAȘI!

Faptul că cea de-a doua ședință a Guvernului României și Guvernului Republicii Moldova a avut loc la Neptun, pe data de 22 septembrie 2015, denotă deopotrivă respect pentru celelalte comunități din țară, lucru dovedit și prin stabilirea viitoare întruniri de la Piatra Neamț.

Stimați ieșeni,
Stimați politicieni,

Un Guvern responsabil nu trebuie să aibă afinități față de o comunitate sau alta, ci trebuie să dea dovadă de verticalitate în luarea deciziilor. Cabinetul Grindeanu s-a dovedit a fi responsabil față de toți cetățenii acestei țări prin stabilirea şedinţei comune a celor două guverne la Piatra Neamț, acordând șanse egale tuturor comunităților, indiferent de regiunea istorică din care fac parte.

Citeste si   Direcția de SĂNĂTATE Publică IAȘI a lăsat BEBELUȘII fără lapte PRAF de 3 LUNI! Părinte: ”Suntem DISPERAȚI”

Maricel Popa,
președinte al Consiliului Județean Iași și președinte interimar al Organizației Județene a PSD Iași


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ