Share

Parintii unei fetite de 3 ani nu isi pot reveni din soc. Ei si-au dus fiica la dentist pentru un control de rutina, iar 30 de minute mai tarziu, stomatologul i-a anuntat ca micuta a decedat.

Daleyza Avila-Hernandez (3 ani) a murit saptamana trecuta, dupa ce mama ei a dus-o la un control stomatologic de rutina. Medicul i-a spus mamei ca Daleyza are nevoie de o interventie pentru fixarea a doi dinti care va dura maxim 30 de minute. Stomatologul a linisti-o pe femeie, spunandu-i ca este o procedura simpla si a poftit-o in sala de asteptare, in timp ce fetita a ramas in cabinet.

Dupa 30 de minute, la clinica a sosit o ambulanta. “In timp ce eram in sala de asteptare, am vazut ca a venit o ambulanta. M-am ridicat sa vad despre ce e vorba. Am crezut ca este pentru un copil, nu m-am gandit niciodata ca ambulanta a venit pentru fiica mea”, a declarat Araceli Avila, distrusa de durere.

La interventia stomatologica au participat un medic stomatolog, un anestezist si 2 asistente. La scurt timp dupa ce a fost anesteziata, inima Daleyzei a incetat sa mai bata. Medicul anestezist a declarat ca, probabil, fetita avea probleme de sanatate care nu fusesera descoperite pana acum, scrie stirilekanalD.ro

Citeste si   PRIMUL proiect care configurează un ECOSISTEM PARTICIPATIV pentru rezolvarea PROBLEMELOR orașului

Dar familia sustine ca fetita de 3 ani era perfect sanatoasa. “Mi-am dus fiica la dentist si mi-au dat-o inapoi moarta. Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva”, a declarat Araceli Avila care vrea ca vinovatii pentru moartea fetitei ei sa plateasca. Politia a deschis o ancheta in acest caz.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ