Share

Microbuzul școlar folosit în comuna Dimăcheni, judeţul Botoşani, pentru naveta elevilor merge din nou datorită unei donații.

Elevii din două sate arondate la şcoala din Dimăcheni, judeţul Botoşani, care fac naveta, vor putea ajunge la cursuri datorită unei donaţii. Primăria a primit banii pentru carburant şi astfel microbuzul care nu mai funcţiona de două săptămâni va porni din nou, scrie Mediafax.

“Avem sumele asigurate până la sfârşitul anului din donaţii. Este o persoană fizică din zonă care a venit şi a donat bani pentru a asigura combustibilul până la finalul anului. Problema aceasta s-a rezolvat. De vineri microbuzul a fost alimentat şi pus în funcţiune”, a declarat, luni, pentru sursa citată, viceprimarul comunei Dimăcheni, Valentin Albu.

Primăria Dimăcheni are mari probleme financiare, acumulând datorii încă de anul trecut. Criza s-a acutizat în vara acestui an după ce au fost majorate salariile angajaţilor din primărie.

Citeste si   12 sportivi de la echipa de handbal masculin CSM Botoşani, diagnosticaţi cu COVID-19

Primăria comunei Dimăcheni nu mai are bani în buget nici pentru plata salariilor şi nici a utilităţilor. Pentru a putea funcţiona până la sfârşitul anului autorităţile ar mai avea nevoie de un milion de lei.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ