Share

Modele în scaun rulant

Atipic Beauty este o campanie concepută ca o serie de evenimente de modă care să se desfășoare anual sau cu o frecvență mai ridicată. Show-urile aduc pe podium modele în scaun rulant.

Fiecare model este însoţit de o persoană publică/vedetă autohtonă în prezentarea pe care o face. Astfel, s-a evitat o posibilă aparență de proiect de tip “ei versus noi” și s-a creat ideea de coeziune.

Citeste si   Michael Chapman, regizorul de imagine al filmelor "Taxi Driver" și "Raging Bull", a murit la vârsta de 84 de ani

Atipic Beauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand.

Există în alte ţări evenimente destinate persoanelor cu dizabilităţi, dar conţinutul este diferit, au structura unui concurs de miss. S-a ales această formă de a promova Atipic Beauty considerând că societatea românească nu este pregatită să adopte acţiunile externe ale ţărilor care sunt familiarizate cu incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi.

Citeste si   Horoscop 20 septembrie 2020. Porneşti un drum complet nou!

După cele două ediţii desfăşurate (prima în 11 iulie la Rin Grand Hotel şi a doua în 30 octombrie la Hotel Opera Plaza din Cluj) “Atipic Beauty” a revoluţionat în România termenul  “persoane cu dizabilităţi”.


Primăria Municipiului Iaşi va continuă să acorde facilităţi la transportul public persoanelor cu dizabilităţi şi celor care constituie cazuri sociale


Show-ul este prezentat de Cosmina Păsărin pentru a treia oară.

Dorim să menţionăm că toate persoanele implicate în desfăşurarea Atipic Beauty activează în formă de voluntariat.
Alin Gălăţescu  este Art Director în cadrul evenimentului.

Citeste si   Fructe de toamnă care îţi întăresc imunitatea

Campanie susţinută de 12 designeri

Două elemente inedite cuprind a treia ediţie “Atipic Beauty”.  Primul îl reprezintă campania “O rochie specială pentru o frumuseţe adevărată”.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ