Share

Mihai Chirica și-a început campania electorală în plină pandemie

Cutiile postale și ușile de bloc ale ieșenilor au fost bombardate în cursul zilei de ieri (16.04. -n.r.), cu felicitările de Paște din partea candidatului PNL la Primăria Municipiului Iași.

Deși campania electorala nu a început, Mihai CHIRICA a considerat oportună împărțirea de afișe în plină stare de urgență. 

În stilu-i caracteristic, Chirica le-au urat Paste fericit ieșenilor și ia rugat pe cetățeni să iasă la geam în noaptea de înviere pentru a cânta în cor ”Hristos a Înviat”.

Citeste si   Igor Dodon îi dă în judecată pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban pentru că a pierdut alegerile din Republica Moldova

Deși, oficial, nu a fost dat startul campaniei electorale, Mihai CHIRICA a făcut această promovare prin afișe în mai multe cartiere ieșene

Sfintele Sărbători de Paști din acest an sunt altfel și de aceea este nevoie ca, în această perioadă de grele încercări, taina Învierii Domnului nostru Iisus Hristos să ne apropie și să ne facă să cugetăm mai profund la motivele pentru care am ajuns aici.

În această perioadă dificilă, vă îndemn să oferim dragoste, nu ură, solidaritate, nu egoism!

Să dăruim bunătate, să avem credință și să prețuim viața!

Să ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să ne apere de toate necazurile și să ne dăruiască sănătate nouă, familiilor noastre și tuturor celor dragi!

Vă invit să sărbătorim împreună, dar în siguranță, Învierea Domnului Iisus Hristos!

Vă îndemn ca în Noaptea de Înviere, la miezul nopții, să ieșiți la geam, la balcon sau în curtea casei, cu o lumânare sau o candelă în mână și săî cântăm din toată inima „Hristos a înviat”!

Hristos a Înviat!

Cu prețuire,

Mihai Chirica

Primarul Municipiului Iași”, se arată în felicitările lui Mihai CHIRICA.

Citeste si   Deputatul PNL de Timiș Ben-Oni Ardelean a fost infectat cu noul coronavirus

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ