Share

Deputatul social democrat Petru-Bogdan Cojocaru îl critică intens pe actualul primar liberal Mihai Chirica într-un comunicat de presă transmis la data de 1 septembrie.

Acesta vorbește despre ședința Consiliului Local din data de 31 august în cadrul căreia Mihai Chirica a efectuat atacuri la persoană. Juristul Mihai-Liviu Gavril ar fi fost ținta răbufnirilor primarului liberal, acesta fiind denumit de Mihai Chirica ”agent sovietic, agent de propagandă bolşevică, vită slinoasă„ precum şi alte denumiri asemănătoare.

Citeste si   La USAMV IAȘI sunt studiate plantele ORNAMENTALE ce ar putea fi folosite în INFRASTRUCTURA urbană VERDE

În comunicatul de presă transmis de Petru-Bogdan Cojocaru, deputat PSD, acesta a declarat:

Delirul celui mai mare coşmar al Iaşiului din ultimii 30 de ani, şi aici mă refer la Chirică Mihai, nu s–a oprit doar la ofensarea colegului nostru în cel mai incalificabil mod, ci a continuat şi în ceea ce priveşte lista propusă de PSD pentru scrutinul din data de 27 septembrie 2020, vorbind despre toţi colegii noştri ca fiind „o adunătură cu mari probleme  în stăpânirea limbii române”.

            Aceasta declaraţie vine în contextul în care, nu cu mult timp în urmă, într-o conferinţă susținută în faţa Primăriei Iaşiului, cu ocazia depunerii propriei sale candidaturi, primarul liberal Chirică s–a autodenunţat public declarându-se cel mai mare susţinător şi  protector al analfabetismului din oraş, semnând, astfel, o soartă nedreaptă pentru o veritabilă capitală culturală


Share

LĂSAȚI UN MESAJ