Share

Organizația Municipală Iași a PSD susține Guvernul Tudose

Biroul Executiv al Organizației Municipale Iași a Partidului Social Democrat își exprimă public susținerea față de Guvernul PSD – ALDE condus de Domnul Mihai Tudose și consideră că o eventuală înlocuire a Primului Ministru constituie un risc uriaș pentru succesul Programului de Guvernare și, mai ales, pentru stabilitatea socio-politică și dezvoltarea economică a României.

Organizația Municipală Iași a PSD apreciază că, la fel ca în cazul schimbării echipei guvernamentale conduse de fostul Prim Ministru Sorin Grindeanu, ne aflăm în fața unei crize politice și guvernamentale generate nu de factori socio-economici obiectivi, ci de unele aspecte personale și subiective care riscă totuși să scoată România de pe traseul său european, legat indisolubil de stabilitatea politică și de respectarea valorilor democratice.

Citeste si   Ludovic Orban, explicații în scandalul UNIFARM: "Hoții de la PSD strigă hoții la niște oameni care sunt deasupra oricăror bănuieli"

Organizația Municipală Iași a PSD subliniază faptul că responsabilitatea actului de guvernare aparține Primului Ministru și echipei sale

Orice decizie privind buna funcționare a acestei echipe, în vederea implementării eficiente a Programului de Guvernare, trebuie luată în interiorul Guvernului PSD – ALDE validat și susținut politic de Parlamentul României.

Organizația Municipală Iași a PSD avertizează asupra pericolului acut ca noul experiment politic în fața căruia ne aflăm să șubrezească încrederea alegătorilor și să vulnerabilizeze partidul în fața adversarilor politici, să destabilizeze profund situația economică a țării, să întârzie și mai mult absorbția fondurilor europene și să deprecieze iremediabil credibilitatea României în fața partenerilor externi.

Citeste si   Senator PSD Vasile TOMA: "Vom circula pe AUTOSTRADA Unirii...peste 80 de ani!"

Organizația Municipală Iași a PSD susține cu tărie faptul că, în anul Centenarului Marii Uniri, avem imperios nevoie de stabilitate și unitate, de muncă și responsabilitate, de coerență și predictibilitate. Doar astfel vom reuși să punem în practică Programul de Guvernare și să recâștigăm încrederea românilor, cei în fața cărora suntem răspunzători mai presus de orice!

Citeste si   Numărul total al NOTELOR de 10 din județul IAȘI a ajuns la 18, în urma CONTESTAȚIILOR

Biroul Executiv al Organizației Municipale Iași a Partidului Social Democrat

Paul Corneliu Boișteanu

Președinte

Sorin Iacoban

Președinte Executiv

Gabriel Teodorescu

Secretar Executiv


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ