Share

Conducerea Primăriei Municipiului Iași este decisă să mărească cuantumul amenzilor aplicate cetăţenilor care nu respectă prevederile legale în materie de colectare selectivă.

„Colegii mei lucrează şi vom duce valoarea minimă prevăzută de lege spre valoarea maximă. În momentul în care l-ai văzut că a pus deşeu peste hârtie şi altele, îl amendăm. Am spus: tot ce trece de 1.000 de lei (ca valoare a amenzii pentru neconformarea la lege), diferenţa dintre valoarea minimă şi cea maximă să nu fie mai mare de 150 de lei. Tot ce este sub 1.000 de lei să nu aibă diferenţe între valoarea minimă şi maximă mai mari de 50 de lei. În felul acesta, prin aceste măsuri punitive, încercăm să-i obişnuim că trebuie să respecte şi legea”, spune primarul Mihai Chirica.

Edilul-şef a mai precizat că măsura va intra în vigoare în maximum trei luni – Primăria Municipiului Iași.

Citeste si   DEZASTRUL PSD IAȘI merge mai departe sub coordonarea lui POPA și STANCIU! În viitorul mandat cei doi ar putea ajunge lângă Gh. NICHITA

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

1 COMENTARIU

  1. ca sa treci la asa treaba trebuie organizare,,,, mai intai fiecare locuinta trebuie sa aiba 2 containere apoi fiecare familie tre sa primeasca o adresa oficiala sub semnatura cum sa procedeze cum sa separe gunoaiele de reciclabile,,, cine ia sau unde duci reciclabilele ,, care uneori pot fi de mare volum ,, ambalaje,, mobile defecte,, etc apoi la amenzi,,, dar la noi se aplica regula dintai impuscat apoi judecat,,

LĂSAȚI UN MESAJ