Share

Mihai Chirica – drumul spre celebritate și avere

Mihai Chirica a intrat în Primărie ca Director Tehnic, după ce lucrase (ca inginer în Firma CONEST)  la vila lui Constantin Simirad,  Primar al Iașului, Ambasador al României în Cuba lui Fidel Castro. În acest context, Mihai Chirica a condus și SC Iași XXI, societatea Primăriei care administra terenurile orașului. Controlul societății respective era o veritabilă cheie de la o ”mină de aur”. Ascensiunea lui Mihai Chirica a fost asigurată sub mandatul lui Gheorghe Nichita (ales consilier local PSD în 2012, Mihai Chirica a devenit viceprimar în același an și lider municipal PSD în 2013), membru PSD, care după condamnare, i-a lăsat lui Mihai Chirica locul (ca primar interimar, în 2015) din anul 2016, Mihai Chirica fiind ales ”primar plin”, după alegerile câștigate în vara acelui an.

 În prezent, Mihai Chirica este anchetat în ”Afacerea Skoda”, care datează din 2013 când actualul edil ar fi semnat contractul pentru leasingul a 4 automobile Skoda pentru Primăria Iași, în locul Primarului de atunci, Gheorghe Nichita.

În 2018, a intrat în conflict cu Liviu Dragnea, în chestiunea legilor justiției, drept consecință fiind exclus din PSD

În 2020, a devenit candidat al PNL, pentru un nou mandat la Primăria Iași.

Mihai Chirica și afacerile matrimoniale:

De-a lungul anilor, Mihai Chirica a patronat un veritabil ”cerc închis al magnaților imobiliarelor”, din care, mereu a ieșit în avantaj, cumpărând sub prețul pieței, beneficiind de locuință cu chirie etc.

Mihai Chirica este unul dintre cei mai bogați politicieni din țară, deși, conform declarației de avere, nu are de unde. Cea mai recentă declarație de avere, datată 12 iunie 2020, arată că edilul ieșean a încasat lunat câte 15.210 lei lunar (182.520 lei anual).

Soția lui Mihai Chirica, Cristina Elena Chirica este salariată la firma la care mama sa, Maria Popa, soacra lui Mihai Chirica, deține 50% din acțiuni –Societatea LACTA HAN PROD SRL din Urecheni-Neamț.  Cristina Elena Chirica a încasat anul trecut 47.233 RON, adică 3.936 RON, lunar.

Alți 5.000  euro au provenit din închirierea unui apartament din Iași. Primarul Mihai Chirica a uitat să menționeze alocația copilului minor, pe care îl are cu soția sa, Cristina Elena Chirica.

            Veniturile de anul trecut sunt insuficiente pentru a justifica nivelul imens al cheltuielilor Primarului Mihai Chirica

Actualul edil ieșean este la a treia căsătorie. Din căsătoriile anterioare, Mihai Chirica mai are un fiu (prima căsătorie), 2 fiice (a doua căsătorie). Este de la sine înțeles că edilul trebuie să plătească pensie alimentară celor trei copii care au rămas la mamele lor.

Prima soție, Roxana Olaeru a lucrat din anul 2000, la EcoPiața, compania municipală care răspunde de piețele publice din Iași prin anul 2016, ajungând a doua persoană după director.

A doua soție,  Ana Maria Fodoreanu a fost angajată ca inspector la Direția Spații Verzi.  Fetițele lui Mihai Chirica au primit de la tatăl lor, în iunie 2014,  o vilă de 240 mp în valoare de 250.000 euro ( cea de pe strada Tudor Neculai, cumpărată cu bani de la unchiul și mătușa lui Mihai Chirica în 2011), în urma partajului dintre părinții lor (din anul 2012) în afară de pensia alimentară oficială plătită de tatăl Mihai Chirica.

A treia soție, Cristina Elena Popa a fost angajată la Direcția de Proiecte Europene a Primăriei Iași, de unde a plecat să lucreze la Conest (firma unde lucrase cândva ca diriginte de șantier Mihai Chirica), firmă care construise vila fostului primar Constantin Simirad, cel pe care Mihai Chirica l-a adus în Primărie, drept consilier personal, după ce Simirad l-a introdus prima oară pe tânărul inginer Mihai Chirica în Primăria Iași ca angajat. Ulterior, Cristina Elena Popa a lucrat la firma mamei sale, Maria Popa, care a deschis două magazine de comercializare a produselor lactate în Piețele Alexandru și Nicolina, administrate dea Primăria Iași.

Așadar, se poate vedea că lui Mihai Chirica i-ar fi greu să trăiască din salariul său, al soției și din alocația copilului astfel încât să întrețină numai ce se știe oficial că ar avea în declarația de avere.  Adăugăm și faptul că Mihai Chirica mai are și două credite scadente în anul 2021. Primul, un acord de împrumut,  în valoare de 112.500 lei, contractat în 2014, cel de-al doilea, un credit contractat la Raiffeisen Bank, de 20.000 euro, datat în 2015.

După cum vom vedea, de numele său sau de membri ai familiei se leagă alte succese imobiliare care depășesc cu mult veniturile familiei din ultimii 16 ani

Cronologia dobândirii imensei averi imobiliare. SC Iași XXI, o vacă de muls pentru Mihai Chirica:

În 2002, începea odiseea cooperării dintre Mihai Chirica și familia Beșleagă, finalizată cu creșterea zestrei imobiliare a lui Mihai Chirica.  În aprilie 2002, Consiliul Local Iași a concesionat direct 43, 6 mp, în Iași, Strada Anastasie Panu nr.56, ca să poată avea acces dinspre exterior spre proprietate. Concesiunea, fără preț, a fost fixată la 49 de ani.

Anul 2004, este anul în care Mihai Chirica a cumpărat un teren de 1.400 de metri pătrați la Bârnova, cu 10 milioane de lei vechi, 1.000 RON azi ( sumă echivalentă cu aproape 250 de euro atunci). Mihai Chirica a avut deci preț preferențial de 0,18 euro/mp în timp ce prețul pieței era acolo de  3-4 euro pe metru pătrat. Se pare că proprietarii care i-au vândut lui Mihai Chirica, au vândut teren și unor apropiați, interpuși ai celor ce controlau CONEST (Viorel Cozma, Irinel Tofan).

Mihai Chirica, Nicoleta Varga, care juca rolul de interpusă a lui Ioan Melinte (care dirija companiile Conest, Media Rom), Sorina Eliza Marin (Șefa Fiscului), aflată în cercul de interese al lui Viorel Cozma (patronul Conest) au efectuat tranzacția în aceeași zi, la același notar, cu aceeași familie.

Citeste si   Ludovic Orban despre declarațiile controversate ale prefectului de București: Nu le-am urmărit

 În anul 2007, Eliza Marin a vândut terenul prin mandatar Viorel Cozma, lui Irinel Tofan, actual director general la Conest.  Conest a  ”prins” contracte de ordinul sutelor de milioane de lei cu Primăria Iași, unde este șef Mihai Chirica, vecinul de teren al lui Irinel Tofan.

După un an, în 2005, Mihai Chirica a cumpărat un teren de 306 metri pătrați  în Iași, pe  strada Tudor Neculai de la fiica lui Ioan Melinte (personaj implicat în Conest, Media Rom Grup), cu surprinzătoarea sumă de  4,5 euro/mp, în timp ce un om obișnuit trebuia să cumpere cu 27 euro/mp. Așa, Mihai Chirica a rămas în portofel cu circa 8.500 euro.

În data de 30 mai 2005, Planul Urbanistic de Detaliu aprobat de Consiliul Local Iași arăta că se extinde spațiului comercial, „aflat în proprietate privată persoană fizică, pe teren aflat în proprietatea pivată a municipiului Iași”. PUD-ul s-a referit la o suprafață de 696,66 mp. Persoana fizică (se va dovedi că era vorba de Magdalena Beșleagă) deținea 523, 10 mp, restul de 173, 56 mp fiind în proprietatea privată a Iașului. Se prevăzuse că resprctiva concesiune se va face printr-o altă Hotărâre de Consiliu Local (HCL). Aceasta a fost emisă în septembrie 2005, concesiunea fiind pe 10 ani, redevența de 2794 euro anual.

Așadar, în luna septembrie a anului 2007, când Mihai Chirica era al doilea om în ierarhia Primăriei Iași, Magdalena Beșleagă a primit   173 metri pătrați de teren la ”kilometrul zero”, lângă Magazinul Moldova, în concesiune de la Primărie.

În septembrie 2007, se renegociază concesiunea, de la 10 la 25 de ani (mai erau 8 ani din concesiunea în curs). Metrul pătrat crescuse între timp de la 161 la 400 euro, dar, culmea redevența anuală a fost de 2.777 euro, mai mică decât la prima concesiune.

Practic, folosind limbajul ”combinatorilor” imobiliari și nu numai, s-a folosit un sistem suveică, concesiunile succesive creând imposibilitatea de a merge pe urma actelor, în hățișul birocratic din Iași.

Mai târziu, peste ani, se va vedea care a fost ținta reală

La data de 3 aprilie 2008, deci la mai puțin de un an,  Mihai Chirica a reușit să cumpere 4.200 mp de teren extravilan (pășune) în localitatea Neagra Șarului (lângă Vatra Dornei), județul Suceava, de la Dumitru Beșleagă, fiul Magdalenei Beșleagă, nimeni alta decât beneficiara fără licitație a concesiunii din ”zona 0” a Iașului.  Prețul de achiziție a fost de 7.807 lei, adică de 2.100 de euro, conform cursului valutar de atunci.

Practic, Mihai Chirica a reușit să cumpere terenul la prețul ”promoțional” de numai 50 de eurocenți pe metrul pătrat, în timp ce preșul pieței era de la un euro în sus. Adică. Mihai Chirica a reușit să economisească cel puțin încă 2.100 euro.  Dumitru Beșleagă cumpărase la Neagra Șarului circa 2, 4 hectare de teren de la mai mulți proprietari, pe care apoi și-a propus să-l vândă celor ce doreau să-și construiască vestitele cabane bucovinene de la munte. A avut dintr-un foc 7 cumpărători (inclusiv Mihai Chirica).

Merită atenție și numele unor alți cumpărători. Radu Ursanu, fost director al Poștei, consilier județean la Iași, trecut succesiv prin PDL, PSD, în prezent la PMP a spus că a cumpărat terenul la sfatul lui Iulian Stoica (fost șef la Direcția de Drumuri, apoi la CFR), care a decedat de curând. Celălat cumpărător a fost Iulian Iacob. Radu Ursanu admite că s-ar fi împrumutat de la Iulian Iacob. Radu Ursanu, Iulian Iacob și Iulian Stoica au fost asociați în calitate de primi patroni la Cafeneaua Piața Unirii înființată în 2010.

Deși, oficial, Mihai Chirica nu a avut acțiuni acolo, se pare că interese mari a avut. În calitatea lui de Director tehnic la Primărie, Mihai Chirica era în fruntea SC Iași XXI, societate aflată în subordinea Primăriei care administra spații din patrimoniul Iașului. Inițiatorii afacerii voiau să se poată folosi de cei 400 metri părați de subsoluri, numai că nu au avut banii să își permită chiria și au rezistat în spațiul respectiv o jumătate de an. Ulterior, un tânăr afacerist din domeniul rețelelor de cablu, care făcuse o vânzare importantă, Alex Costea a intrat în joc și a bătut palma cu Mihai Chirica, astfel că această cafenea, Cafeneaua Piața Unirii este un brand de succes în Iași.

Mihai Chirica a spus că el a cumpărat terenul din Neagra Șarului printr-un credit și că l-a trecut în declarația de avere. A recunoscut că l-a cumpărat de la Beșleagă. Ar fi dorit să investească, dar s-a răzgândit, fiindcă, declara Mihai Chirica, acolo nu s-ar mai fi făcut nimic de circa 15 ani.

Trei ani mai târziu, în 2011, Mihai Chirica (era Director Tehnic în Primăria Iași) a devenit proprietar al unei vile de 240 mp în Iași, situate pe strada Tudor Neculai, vilă vândută tot de fiica lui Ioan Melinte cu 170.000 de lei (39.000 de euro atunci).

Suma era suspect de mică –abia se putea cumpăra un apartament de 50 mp (garsonieră sau apartament mic cu două camere) într-o zonă cât de cât decentă a Iașului

Având în vedere că în același an va cumpăra un apartament de 77 mp cu doar 47.650 euro, rezultă că i-au rămas în cont cel puțin 104.000 euro, după ce a cumpărat un spațiu de locuit de aproape trei ori mai mare.

Citeste si   Viceprimarul Aurelian Bădulescu, la România în realitate: Solicit premierului să demită prefectul Capitalei

Mihai Chirica ar fi avut banii de la soții Chirica Vasile și Chirica Maria (unchiul și mătușa lui), fapt consemnat în declarația notarială.

În 2011, Mihai Chirica a vândut un  apartament de 50 mp  din Iași, de  strada Horga (Cartierul Moara de Foc) cu 46.500 euro și a cumpărat un apartament pe strada Independenței, de 77 mp, cu  47.650 de euro ( 618 euro/mp). Prețul a fost unul extraordinar de mic. Cu puțin peste 1.150 euro, Mihai Chirica a vândut un spațiu de locuit de 50 mp și a cumpărat unul de 77 mp. Așa i-au rămas în portofel aproape 16.000 euro.

Silvia Chirică, mama primarului  a cumpărat un teren  situat în zona Copou în 2012 (de la Gelu Lupu care la rândul său îl cumpărase de la Nicoleta Siminiceanu, sora latifundiarului Bogdan Cihodaru, cel care a pus la dispoziție spațiul pentru fantomatica formațiune politică Pro-Iași) cu suma de 7.300 de euro și l-a vândut în 2018 cu suma de 100.000 de euro unui cunoscut om de afaceri, Iulian Lucan, partener de fotbal al lui Mihai Chirica. Acesta a făcut un schimb avantajos de terenuri cu Primăria Iași, condusă de fiul ei, Mihai Chirica.

Așadar, un avantaj de 93.700 de euro, numai buni de investit, dar care nu apar în nicio declarație de avere. În plus, Chirica a reușit să văduvească Primăria de un teren fertil, punând la loc unul sterp.

Făcând un total parțial, putem vedea că Mihai Chirica a păstrat în buzunar frumușica sumă de 128.500 euro pe care trebuia să o dea în plus pe achizițiile imobiliare făcute.

Această sumă ar putea reprezenta ”prețul” bunăvoinței sale îm schimbul multor afaceri în care ”și-ar fi pus obrazul”. Sunt cunoscute relațiile sale cu afaceriști ”grei” precum Dragoș Gafița, Bogdan Ciuhodaru etc. Mai adăugăm și suma de 93.700 ”economisită” de Silvia Chirica și ajungem la suma de 222.200 euro, ”economisiți”. ”Mizilicul” de 2.100 euro economisit din subevaluarea terenului de la Neagra Șarului duce suma la 224.300 euro.

Am făcut acest calcul matematic simplu pentru a ilustra faptul că deși social-democrat, la acea dată, Mihai Chirica a băgat la cap ceva din doctrina aliaților liberali de atunci (PSD și PNL au câștigat în 2012 alegerile parlamentare sub semnul alianței Uniunii Social-Liberale-USL) și a decis că banii trebuie să circule, deoarece ”capitalul este sângele economiei”, cum susțin capitaliștii.

În anul 2013, Magdalena Beșleagă revine în atenție, cerând nici mai mult nici mai puțin decât cumpărarea ambelor suprafețe concesionate din proprietatea privată a Iașului, adică 217, 6 metri pătrați (rezultați din adunarea suprafeței de 43, 6 metri pătrați cu suprafața de 173, 56 mp ), la prețul de 328 euro/ mp (în 2007, metrul pătrat valora 400 euro oficial). Concluzia este că azi, Dumitru Beșleagă are pe terenul concesionat de mama lui, fără licitație, Sala de Fitness Armony, alături de soția sa Gabriela.

În 2014, an electoral pentru alegeri europarlamentare și prezidențiale, Mihai Chirica își vedea de treabă. Societatea Eurodesign Consulting (care îl avea drept unic asociat și administrator pe Ioan Chirica, fratele lui Mihai Chirica) a reușit să cumpere în cartierul Bucșoaia, din orașul Frasin din județul Suceava  un teren de 4.251 mp și o vilă de 160 mp utili, care se construia.

Prețul a fost unul antologic, mai puțin decât o mașină germană de clasă medie la mâna a doua: 18.000 de euro. Cu siguranță, terenul și vila, la prețul pieței ar fi valorat cel puțin dublu. Asta înseamnă că lui Mihai Chirica tot i-ar mai fi rămas 206.300 euro. Azi, proprietatea are patru foișoare, pavaje multicolore, cramă săpată în buza dealului, capelă privată. Fratele lui Mihai Chirica lucrează ca muncitor la SC Antibiotice SA Iași, iar firma a avut contracte mici și acelea cu Primăria Iași, care nu treceau de 25.000 euro pe an. Calculele arată că investiția de la Frasin ar fi ”înghițit” cel puțin 200.000 de euro, adică exact cea mai mare parte din cei 206.300 euro nedeclarați nicăieri dar ”existenți prin economii”.

În 2017, Mihai Chirica a mai reușit o performanță

De data aceasta, pe numele soacrei, Maria Popa, care a semnat contractul pentru o vilă din Galata, numită  Platoul Însorit, construcție de 170 mp utili, parte a unui duplex, cu acoperiș de țiglă metalică roșie, ridicată de…… Conest, firma unde s-a ”călit” genialul cârmaci al Iașului în neobosita muncă de constructor și administrator.

Soacra lui Mihai Chirica a trebuit să cotrobăie prin poșetă sau prin lada de zestre, reușind să  încheie un contract de 80.000 de euro ( 470 euro/mp), pe care să-l onoreze în rate, până în noiembrie 2020. Oricum, prețul este cu mult sub cel al pieței (probabil 650-700 euro mp) și ne gândim că pentru ”soacra lu șefu” și dobânda o fi fost preferențială.

Să spunem că, probabil, Mihai Chirica va fi fost și el băiat drăguț cu Firma CONEST, oferind contracte pe bani publici, așa că ”diferența” i-a rămas soacrei și, credem că tare i-au prins bine acei bani, de vreme ce Maria Popa se chinuise de vreo 19 ani să termine o vilă în Târgu Neamț, vis-a-vis de Primăria Târgu-Neamț și gard în gard cu unul din liceele orașului.

De când Cristina Elena Popa și Mihai Chirica au format un cuplu și vila din Târgu Neamț s-a terminat și magazinele mamei soacre prosperă

În anul 2017, omul de afaceri Iulian Lucan (partenerul conjunctural de afaceri imobiliare al Silviei Chirica, mama primarului) a cedat un teren de 753 mp situat  în fața Sinagogii din Tg. Cucu și a primit de la Primăria Iași, la schimb, un teren de 628 mp pe strada Vasile Conta, lângă Piața Independenței (pe amplasamentul fostei Piețe Dimitrov). Așadar, omul de afaceri Iulian Lucan a primit răsplata din terenul Primăriei, adică din domeniul public, fiindcă Primăria a luat un teren fără perspectivă de profit (în fața unui monument istoric nu poți construi nimic), pierzând un teren pe care s-ar putea construi clădiri de birouri sau clădiri de locuit și care ar fi alimentat bugetul orașului din chirii.

Citeste si   VIDEO Cîțu îl provoacă pe Ciolacu: Expuneți-le oficialilor europeni planurile economice ale PSD sau renunțați la imunitate, să vedem cine minte

În luna august 2018, fiul minor al Primarului Mihai Chirica, reprezentat de bunica micuțului, Silvia Chirica, mama Primarului (pensionară trecută bine de 70 de ani, care totalizează, alături de soțul său suma de 500 euro din pensii), a cumpărat o vilă situată în strada Manolache Drăghici  din Centrul Iașului (la 100 de metri în linie dreaptă de restaurantul Bolta Rece) în suprafață utilă de 136 mp și un teren de 836 mp (la Sărărie) oferind suma de 250.000 de euro. Pe lângă cei 100.000 euro obținuți de Silvia Chirica, se pare că restul de bani, 125.000 euro ar fi fost obținuți la botezul celui mai tânăr membru al familiei Chirica, iar 57.000 euro ar proveni de la nunta soților Mihai și Cristina Elena Chirica.

În august 2019, Mihai Chirica s-a mutat cu soția și copilul peste drum de ”vila soacrei” într-o altă vilă, tot un duplex, cu acoperiș de țiglă metalică verde (deși se pare că adresa de domiciliu a Primarului ar fi tot pe adresa vilei donate fetițelor sale avute din a doua căsătorie).

Se pare că până în 2019, Mihai Chirica s-a ocupat de reabilitarea și modernizarea vilei, construite în acest complex, ”Platoul Însorit-Galata”dat în folosință prin 2008-2009. Primarul Mihai Chirica ar sta într-o parte a duplexului, finisat ca să fie de un lux deosebit (se pare că va avea o cramă deosebită pentru vinuri și petreceri) cealaltă fiind ocupată până nu de mult de legenda fotbalului românesc, Florin Prunea, fost Președinte la FCM ”Politehnica Iași”.

Sunt voci care spun că, de fapt, Mihai Chirica ar fi locuit încă de când se afla în divorț cu a doua soție într-o vilă a Conest din ”Platoul Însorit”, în timp ce Conest avea mari contracte cu Primăria Iași.

Primarul Mihai Chirica declara în 2017 că ar fi plătit chirie la acel imobil, pe care, apoi s-ar fi decis să îl achite în rate, rate plătite de soacra lui, Maria Popa, până în noiembrie 2020. Să fi executat Conest lucrările de modernizare la imobilul în care s-a mutat Chirica în august 2019? Să fi obținut Mihai Chirica 2 vile în vecinătate de la Conest, una pentru soacră, alta pentru el?

Evident, nimeni nu știe de unde a avut Mihai Chirica atâția bani pentru reparații dată fiind declarația de avere publicată în 12 iunie 2020 prezentată la început.

Sediu de partid fantomă în Iași, pivnițe de taină, mașini de lux completează zestrea baronului Mihai Chirica

Automobilul Ford Transit Custom 8+1 locuri, un van SH  în valoare de 20.000 de euro, înmatriculat pe firma Eurodesign Consulting  a lui Ioan Chirica,  automobilul  Skoda Octavia deținut succesiv de firma Media Rom Grup (deținută de Ioan Melinte) și de firma la care unic asociat este Ioan Chirica, fratele primarului, automobilul Mercedes GLE, de 60.000 de euro aflat în proprietatea firmei Lacta Han Prod (a soacrei lui Mihai Chirica, Maria Popa) sunt automobilele familiei Chirica, văzute mereu  în zona  Platoul Însorit din Galata.

Mihai Chirica știe că este mai bine să ai mai multe undițe la pescuit. Deși se spune că edilul este membru PNL, Mihai Chirica s-a apucat să construiască între două vile și un partid politic.

Partidul Pro Iaşi îi are ca membri fondatori, conform legii, pe Oana Ancuța Macovei (fiica “aghiotantului” lui Mihai Chirica, Vasile Tiron, director executiv la Primăria Iaşi, fost lucrător MAPN), Costică Adrian Mititelu și Marius Cardași. Partidul are sediu într-o locaţie centrală, de lux, într-un spațiu oferit de Bogdan CIUHODARU (partener vechi de afaceri şi combinaţii cu Mihai Chirica)  pe Blvd INDEPENDENȚEI. Primarul Mihai Chirica  a investit, bani publici, evident, în amenajări de spaţii pentru partid, în bannere uriaşe (unul singur are circa 8 m), în plină pandemie de COVID-19. Faptul că beneficiază de un spațiu gratuit de la un apropiat este dovada că Mihai Chirica pleaca pe drumul electoral cu un mare avantaj față de alți competitori care trebuie să-și închirieze spațiu de campanie, asta dacă se strică ”prietenia cu PNL”.

Se spune că Mihai Chirica ar avea o preferință pentru crame-pivnițe unde să discute cu apropiații multe din afacerile sale politice și nu numai, departe de ochii și urechile curioșilor. Cel puțin proprietatea de la Frasin, proprietatea pe care a donat-o fiicelor sale și noua proprietate în care s-a mutat de curând  în ”Platoul Însorit” au vestitele ”pivnițe-crame”. Cert este, că începând din 2004, Mihai Chirica a început să acumuleze avere, mai ales în sfera imobiliară, mai ales după 2012, când a intrat în politica ieșeană: consilier local  (2012), viceprimar (2012) și Primar în Iași (interimar în 2015, ales în 2016). Evident, a folosit terenurile Primăriei, dând terenuri bune la schimb cu terenuri proaste, pentru a contrabalansa achizițiile la sume simbolice și vânzările la prețuri astronomice efectuate.

Totuși, indiferent ce partid și-ar aroga câștigarea Primăriei Iași, cert este că grupul economico-politic misterios fondat de Mihai Chirica are toate șansele să facă legea în Iași.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ