Share

Mihai Chirica: Îmi doresc ca, până cel târziu la sfârșitul primului semestru al acestui an, toată această zonă problematică, de la intersecția străzii Păcurari cu strada Școalei (imobilul din str. Păcurari nr. 86, în zona fostului AMRS), să își recapete aspectul civilizat și condițiile de siguranță publică.

În plus, am dispus Poliției Locale și DAPPP verificarea situației tuturor imobilelor din proprietatea municipalității care au destinația de locuințe sociale.

Până în luna mai, printr-o Hotărâre de Consiliu Local, vom include în actele de închiriere a imobilelor noastre o clauză fermă care să prevadă rezilierea contractelor și evacuarea imediată a chiriașilor, dacă aceștia sunt implicați în infracțiuni grave de violență, trafic de droguri sau trafic de persoane.

Prea multă vreme am fost, poate, mult prea «generoși» cu patrimoniul nostru și mult prea îngăduitori față de încălcarea unor reguli minimale de conviețuire.

Nu vom mai tolera ca bunurile municipalității să fie exploatate în condiții improprii, iar imobile din patrimoniul orașului să ajungă locuri unde legea este călcată în picioare!

Citeste si   Conturi în BĂNCI, bunuri de LUX și VENITURI din diverse FIRME! Cu asta se ”LAUDĂ” unii dintre cei mai BOGAȚI aleși ai IAȘULUI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ