Share

Mihai Chirica, vicepreşedintele PSD şi lider al organizaţiei de Iaşi, a declarat pentru MEDIAFAX că refuzul preşedintelui de a o numi pe Sevil Shhaideh în funcţia de premier este un semn al luptei politice, dar cu toate acestea ţara nu este pregătită pentru suspedarea şefului statului.

“Puteam să pun pariu că va refuza propunerea. Este vorba despre lupta politică. Nu ştiu care au fost motivele preşedintelui, în mod normal o astfel de decizie trebuia argumentată, dar probabil ca preşedintele a avut motivele sale, probabil că are mai multe informaţii decât avem noi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihai Chirica, lider al organizaţiei PSD Iaşi şi vicepreşedinte la nivel naţional.

Citeste si   Ședință de ULTIMĂ ORĂ la Palatul Victoria. Gestionarea campaniei de vaccinare, printre subiectele discutate

Întrebat dacă s-ar putea ajunge la o suspendare a preşedintelui, Mihai Chirica a declarat că “în acest moment România nu este pregătită pentru aşa ceva”.

Totodată, Chirica şi-a menţinut declaraţia potrivit căreia nominalizarea lui Sevil Shhaideh nu era una potrivită. La scurt timp după ce preşedintele PSD Liviu Dragnea a anuţat numele premierului din partea PSD -ALDE, Chirica a afrmat că susţine orice decizie luată la nivel central, dar personal nu o consideră pe Sevil Shhaideh potrivită.

Citeste si   Se reia RĂZBOIUL pe dosarul lui Sebastian Ghiță. Miză URIAȘĂ

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ