Share

Mihai Tudose, este lider al organizației PSD Brăila și fost ministru al Economiei în Guvernele conduse de Victor Ponta și Sorin Grindeanu

Tudose este deputat PSD de Brăila şi preşedintele comisiei pentru politică economică din Camera Deputaţilor.

A fost ministru al Economiei în Guvernul Grindeanu și în Guvernul Ponta. În vârstă de 50 de ani, a terminat facultatea în 1994 şi a deţinut pe rând funcţia de şef birou senatorial, în perioada 1992-1999, apoi, timp de un an, a fost jurist la SC Farex SA Brăila şi consilier judeţean, iar din 2000 până în prezent a fost deputat.

Citeste si   Alegeri locale 2020. Campania electorală s-a încheiat. Cum votăm

Membru al FDSN din 1992, Tudose a fost timp de patru ani secretar organizatoric, preşedinte al filialei Brăila a PSD şi lider al organizaţiei municipale, fiind ales recent lider al filialei judeţene.

Liderii PSD vor instalarea rapidă a noului Guvern și speră ca președintele Klaus Iohannis să le dea credit din prima cu varianta Mihai Tudose prim-ministru.

Citeste si   Nicușor Dan, la finalul campaniei electorale: "Eu sunt foarte optimist că o să luăm şapte primării din şapte. Cinstea va învinge corupţia!”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că speră să aibă cât mai repede un răspuns din partea președintelui Klaus Iohannis, iar dacă acesta va veni, atunci PSD este pregătit să treacă Guvernul la foc automat prin Parlament.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ