Share

Misiunile de patrulare în context COVID -19, în județul Iași, continuă

Militarii Brigăzii 15 Mecanizată ,,Podu Înalt” desfășoară în continuare misiuni de patrulare și prezență în județele Iași, Bacău, Botoșani și Piatra Neamț alături de structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Se contribuie la implementarea măsurilor de protecție a populației, prevăzute în ordonanțele militare

În prezent, militari ai Batalionului 151 Infanterie execută misiuni împreună cu polițiștii ieșeni, în timp ce un detașament din cadrul unității își continuă misiunea în zona carantinată din județul Suceava.

Citeste si   VIDEO l Fără PARADĂ militară și fără PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ la IAȘI

De asemenenea, o patrulă din Batalionul 198 Sprijin Logistic este prezentă zilnic alături de polițistii de frontieră, în Vama Sculeni.

Militarii băcăuani din Batalionul 631 Tancuri acționează în fiecare zi în sprijinul populației, în misiuni de patrulare și prezență. Tot la Bacău, camarazii Batalionului 635 Apărare Antiaeriană sprijină jandarmii români pentru paza unor obiective.

Citeste si   ZI de SĂRBĂTOARE națională! Peste 700.000 de ROMÂNI poartă numele Sfântului ANDREI

Artileriștii botoșăneni execută zi de zi misiuni de patrulare, paza unor obiective, dar și misiuni de prezență în punctul de trecere a frontierei în Vama Siret

Nu în ultimul rând, infanteriști nemțeni din Batalionul 634 Infanterie, contribuie la efortul național de combatere a raspândirii virusului COVID-19, pentru asigurarea pazei unor obiective din garnizoană și sprijinirea activităților de ordine publică alături de reprezentanții Poliției Române.

Citeste si   Prefectura IAȘI a distribuit materialele SANITARE pentru desfășurarea alegerilor PARLAMENTARE din 6 decembrie

De la apariția Ordonanței Militare nr. 3, militarii brigăzii au executat în total aproximativ 600 astfel de misiuni.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ