Share

Reprezentanții Asociației ,,Farmecul Vieții” și militari din Brigada 15 Mecanizată ”Podu Înalt” au început distribuirea a peste 600 de pachete cu alimente, într-o campanie umanitară intitulată ”Împarte tuturor din puținul tău”

Activitatea se înscrie în cadrul unui parteneriat dintre cele două instituții.

Acțiunea s-a desfășurat în comuna Rediu, în satele Breazu, Horlești, Tăutești și Zahorna din județul Iași, beneficiarii fiind bătrânii și persoanele defavorizate. Totodată, cu această ocazie, au fost distribuite materiale și soluții de dezinfecție cabinetului medical al comunei.

Acțiunea umanitară va continua în comunele Lețcani și Movileni, iar săptămâna viitoare vom fi prezenți la veteranii de război.

Citeste si   Ieșenii MĂNÂNCĂ o pâine mai SCUMPĂ anul acesta! Mihai, agricultor: ”SECETA a DISTRUS hectare ÎNTREGI”

Mulțumim pe această cale și autorităților locale care ne sprijină în acest demers”, au declarat reprezentanții Brigazii 15 Mecanizată ”Podu Înalt”.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ