Share

Prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval este confirmat în funcția de rector al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”

Ministerul Educației Naționale a emis ieri, 5 martie 2020, ordinul de numire prin care prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval este confirmat în funcția de rector al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași pentru un nou mandat, începând cu data de 10 martie 2020.

Se confirmă în funcția de rector al Universității Tehnice «Gheorghe Asachi» din Iași, domnul prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, care are și calitatea de ordonator de credite. Mandatul de rector și ordonator de credite intră în vigoare începând cu data de 10.03.2020”, se precizează în documentul semnat de ministrul Educației, Monica Cristina Anisie.

Citeste si   Mai multe unități de ÎNVĂȚĂMÂNT preuniveristar din județul IAȘI au solicitat SUSPENDAREA cursurilor

Prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval s-a declarat onorat de rapiditatea confirmării pentru următorii patru ani primită de la minister și le mulțumește public ministrului Educației, Monica Anisie, și secretarului de stat Gigel Paraschiv.

„Primirea confirmării reprezintă momentul inițial pentru declanșarea procedurilor de finalizare a alegerilor la nivelul conducerii universității și a facultăților. Astfel, în ședința Senatului de marți, 10 martie, voi propune echipa de prorectori, care își va începe noul mandat în a doua jumătate a lunii martie. Apoi, vom demara procedura pentru selectarea decanilor, care va avea repere principale datele de 24 martie, când vor fi avizate candidaturile în Consiliile facultăților, 30 și 31 martie, când se vor desfășura interviurile și 3 aprilie, când vor fi supuse analizei Senatului nominalizările pentru pozițiile de decani și prodecani”, a declarat prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval.

Citeste si   VIDEO l Cea mai bogată comună din ROMÂNIA nu se dezminte! Primarul Dan NIȚĂ asigură dezvoltarea accelerată a localității MIROSLAVA și în anii următori

Dacă toate procedurile se vor desfășura conform calendarului stabilit prin metodologiile interne ale universității, toate funcțiile de conducere vor fi ocupate și noua conducere își va începe activitatea începând cu data de 5 aprilie 2020.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ