Share

Ministerul Educației și Cercetării pune la dispoziția tuturor cadrelor didactice, începând de mâine, sesiunile online de îndrumare și consiliere „Educația Continuă”, sesiuni pentru desfășurarea activității de predare în sistem online.

Acestea vor avea durata de aproximativ o oră și vor fi transmise live, zilnic, de luni până vineri, la ora 15:00, pe canalul YouTube și pe pagina de Facebook ale Ministerului Educației și Cercetării, fiind coordonate și derulate de experții/autorii reperelor metodologice publicate în luna septembrie 2020 pe site-ul http://educatiacontinua.edu.ro.

Citeste si   RESTRICȚII și DEVIERI de circulație rutieră în zona TUDOR VLADIMIRESCU

Prima sesiune din acest ciclu va fi susținută marți, 10 noiembrie, de către Gabriela Noveanu, secretar științific în cadrul Unității de Cercetare în Educație. Tema evenimentului: Repere metodologice pentru consolidarea achizițiilor învățării. Webinarul se va concentra pe evidențierea beneficiilor aduse de aceste materiale-suport, create în scopul diminuării efectelor crizei generate de pandemie.

Citeste si   STUDIU: Așteptările ANTREPRENORILOR din EUROPA cu privire la anul 2021

► Alte detalii despre sesiunea de marți, 10 noiembrie, sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/events/810240556495557/.

Săptămâna aceasta, sesiunile online „Educația Continuă” vor avea următorul program:

  • Miercuri, 11 noiembrie, ora 15:00: „Evaluarea online – perspective privind evaluarea formativă”
  • Joi, 12 noiembrie, ora 15:00:Limba și literatura română
  • Vineri, 13 noiembrie, ora 15:00: Matematică.

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ