Share

„În această vară cred că turismul intern a fost la cele mai ridicate cote. Pe litoral este absolut plin, la munte e plin, în nordul Moldovei e plin, în Maramureş e plin, pe Clisura Dunării nu găseşti loc să rezervi nici în septembrie. Cred că foarte mulţi turişti români au preferat din motive de siguranţă probabil şi de sănătate să îşi petreacă vacanţele în România. De aceea cred că pe perioada aceasta de vară nu putem vorbi în turism de pierderi mari. Evident dacă adunăm din urmă per total ieşim în pierdere, dar a fost recuperată în perioada de vară o foarte mare parte din pierdere. Aştept cu foarte mare interes comunicarea statisticii aferentă lunii august ca să vedem exact unde ne vom situa.(…) Eu cred că turismul intern în această perioadă de vară, probabil iulie, august şi cred că şi septembrie, va avea încasări mai mari decât în perioada similară a anului trecut”, a afirmat Virgil Popescu la Realitatea Plus.

Citeste si   Marcel Ciolacu, despre întâlnirea de la Sărata Monteoru: A greși e omenește, am achitat amenzile. Ce spune despre reacția poliției

Ministrul Economiei a precizat că și alte sectoare ale economiei au mers bine în perioada de vârf a pandemiei tocmai pentru că au sesizat, dincolo de pericole și riscuri, oportunițățile. Detalii pe Realitatea Financiară. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ