Share

Liderii social-democraţi vor să afle de la ministrul Justiţiei ce argumente a avut pentru a-i menţine în funcţii pe şefii DNA Laura Codruţa Kovesi şi Parchetului General, Augustin Lazăr.

Liviu Dragnea confirmă că la următoarea şedinţă a coaliţiei de guvernare decizia luată de ministrul Justiţiei va fi subiect de discuţie. Liderul social democrat a precizat, însă, că va fi o discuţie de principiu, nu neapărat una referitoare la menţinerea sau nu a lui Tudorel Toader în echipa guvernamentală.

Președintele PSD nu a ezitat, însă, să îşi arate încă o dată dezamăgirea faţă de rezultatul evaluării ministrului Justiţiei.

Sigur că vom discuta subiectul ăsta, nu neapărat despre domnul ministru referitor la menţinerea sau nu în echipa guvernamentală, pentru că nu a făcut un lucru foarte grav. Eu am fost dezamăgit de faptul că a fost o argumentaţie lungă care te trimitea cu gândul la o anumită decizie şi decizia a fost cu totul alta. Dacă ar fi argumente care să ne convingă, argumente pentru a susţine decizia comunicată, era în regulă”, a spus Liviu Dragnea la un post de televiziune, informează digi24.ro.

Conducerea PSD nu şi-a ascuns nemulţumirea faţă de decizia luată de Tudorel Toader la capătul a două săptămâni de evaluare la cele două Parchete, în contextul declansării anchetei privind adoptaea Ordonanţei 13.

Ministrul Justiţiei, premierul, şi mai mulţi membri ai Guvernului sunt aşteptaţi, miercuri, la Sinaia, de conducerea PSD, pentru discuţii.

Citeste si   Cererea lui Liviu Dragnea de dizolvare a PSD Teleorman, respinsă. Decizia poate fi contestată

Liviu Dragnea anunță că va prezenta o evaluare a Guvernului la finalul săptămânii viitoare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că la finalul săptămânii viitoare va prezenta o evaluare a activității miniștrilor, făcută în calitate de șef al partidului, informează News.ro. Dragnea a precizat și că nu este exclus ca în vară sau la toamnă să apară remanieri.

“Sper ca la sfârşitul săptămânii viitoare să am o conferinţă de presă să prezint o evaluare a activităţii Guvernului, ca preşedinte al partid şi prin comparaţie cu programul de guvernare”, a spus Dragnea, la România TV, precizând și că Executivul și-a făcut treaba, având în vedere “perioada tulbure” prin care a trecut.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ