Share

Costel ALEXE, a votat la ora 10:00 la Colegiul Național ”Costache Negruzzi”

„Astăzi am votat cu speranța unei Românii normale, am votat cu încredere pentru Moldova și pentru Iași, și cu foarte multă determinare.

Am ferma convingere că un Președinte, un Guvern care acordă importanță deosebită Iașului și Moldovei vor putea să realizeze proiectele care să ne aducă la standarde europene. Îmi doresc foarte mult de la președintele României să se țină de promisiunea de a face autostrada Ungheni-Iași-Târgu Mureș și am speranța că în perioada următoare nu ne vom mai uita cu drag și cu simpatie la tinerii din generația noastră care votează fie la Londra, Milano, fie la Madrid și vom ieși cu toții la vot, aici în România.

Îmi doresc foarte mult ca Iașul, după atât de mulți ani, să conteze la București. Am speranța că noul Guvern va face tot ce îi stă în putință să demareze lucrările la autostradă să reușim încă o dată pentru a nu știu câta oară să deblocăm centura Municipiului Iași. Ceea ce îmi doresc foarte mult este ca ieșenii mei să simtă că trăiesc într-un județ care merită mai mult, pentru că astăzi cred cu tărie că Iașul nostru merită mai mult, iar asta va fi ambiția noastră și evident obiectivul pentru care vom lupta în anul următor”.

Citeste si   Klaus Iohannis, despre lipsa specialiștilor la Terapie Intensivă: ”Există o promoţie de medici tineri pregătiţi să intre în prima linie”

UPDATE ora 11:00 Până la această oră au votat, la Iaşi:

IAŞI
66.718 pe listele permanente
9.575 pe liste suplimentare
75.275 total de votanţi
În județul Iași sunt așteptați la vot 776.011 de cetățeni. 730.524 dintre aceștia au cartea de identitate valabilă. În județul Iași, au fost amenajate 748 de secţii de votare, 247 dintre acestea fiind pe raza municipiului Iași.

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ