Share

Legea salarizării bugetarilor va fi depusă luni la Parlament, după ce va fi semnată şi de senatori, a anunțat duminică seara ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu.

Pensiile speciale se dublează

Legea salarizării unitare a intrat pe linie dreaptă. Bugetarii cu salarii mici vor avea primele creșteri salariale de la 1 iulie, în timp ce “bugetarii de lux” vor pierde din banii de salariu.

“Discuțiile cu liderii de sindicat au fost foarte constructive. Mă uit și sunt foarte șocată de ceea ce văd în spațiul public. Sunt oameni care au venit la mine să discutăm legea și mi-au zis că sunt foarte mulțumiți… apoi spun că legea nu este bună”, a zis ministrul Muncii la o emisiune TV, potrivit DC News.

Legea salarizării bugetarilor va fi depusă luni la Parlament, după ce va fi semnată şi de senatori, a spus ministrul Muncii.

 “Luni, depunem legea la Parlament, după ce o semnează şi senatorii. Sunt convinsă că această lege va fi foarte apreciată de cei care au salarii mici şi au fost nedreptăţiţi timp de 25 de ani, aşa cum sunt convinsă şi că ea va fi aplicată. Sunt la fel de convinsă că o vor aprecia şi cei cu salarii mari, care vor vedea ce creşteri au şi ei. Mai puţin bugetarii de lux. Puţini”, a explicat Olguţa Vasilescu la Antena3.

Cadoul ascuns din legea salarizării. Pensii DUBLE pentru aleși

Cadoul ascuns din legea salarizării: pensiile aleșilor cresc și ele. Odată cu legea salarizării unitare, nu vor fi dublate doar salariile, ci şi pensiile speciale.

Parlamentarii vor avea din 1 iulie pensii mai mari!

Se întâmplă pentru că proiectul de lege a salarizării anunţat de ministrul Muncii vine cu daruri ascunse pentru deputaţi şi senatori.

Citeste si   Coronavirusul continuă să facă ravagii la nivel mondial. Bilanțul se apropie de un milion de victime

Odată ce va fi adoptat de Parlament, aleşii îşi dublează nu doar lefurile, ci şi pensiile speciale, informează Realitatea TV.

Aleşii cu un mandat vor primi o pensie specială de 3.100 de lei, iar cei cu două mandate, 6.200 de lei.

Maximul va fi atins de cei care au avut cel puţin trei mandate, şi anume peste 9.000 de lei pensie specială.

Citeste si   Nelu Tătaru: Nu mă aștept la un nou lockdown. Cerem doar respectarea unor reguli


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ