Share

Sâmbătă, 1 iunie, în comuna Tomești din județul Iași, copiii din localitate, dar și din comunele învecinate s-au adunat pentru a sărbători Ziua Copilului

Într-o atmosferă de sărbătoare și o vreme numai bună pentru distracție cei mici au cântat, au dansat și s-au bucurat alături de părinți de cea mai frumoasa zi dedicată lor. Pe lângă caruselele de joacă și tobogane cei mici au făcut poze și cu Minnie Mouse, Mickey Mouse, Ana și Elsa.

Citeste si   Elevii de 10 din IAȘI au fost PREMIAȚI! Elena CALISTRU, director Colegiul Național: ”Este o RECUNOAȘTERE a muncii depuse de COPII”

Cu ocazia acestei zile, primarul Ștefan Timofte a declarat:” Ne bucurăm foarte mult că există condiții bune pentru copii. Astăzi am inaugurat 2 parcuri de joacă. Mai avem de amenajat un parc în cartier, pe lângă asta, avem și parcurile din satele componente. Toate obiectivele care se realizează în comuna Tomești sunt benefice și pentru copii”.

Citeste si   Primăria GOLĂIEȘTI nu mai are PRIMAR! Sentinţa PENALĂ a rămas definitivă

Primarul a transmis și un mesaj părinților” Le doresc sănătate, viață lungă, iar eu, personal, îmi doresc că părinții și viitorii părinți să rămână în Tomești.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ