Share

Chelsea Banton s-a nascut prematur si cu probleme de dezvoltare. S-a luptat intreaga ei viata cu probleme grave de sanatate.

La o varsta foarte frageda a fost internata in spital cu pneumonie, hidrocefalie, infectii virale ce-i puneau viata in pericol si retentie de fluide. La 14 ani a facut din nou pneumonie, infectia fiind atat de grava incat aproape a ucis-o, scrie aktual24.ro.

Citeste si   Coronavirus: Danemarca extinde restricţiile până la 18 octombrie

Chelsea a stat in spital, pe aparate, timp de 7 saptamani, medicii fiind convinsi ca nu va supravietui. Colleen, mama lui Chelsea, a luat intr-un final decizia de a opri aparatele si de a lasa natura sa-si urmeze cursul.

„Ne-am rugat in fiecare zi, fiica mea mai mare, eu si Chelsea”, spune Colleen. „Ne-am rugat pentru un miracol. Am vrut sa fac voia Domnului. Si am simtit ca a fost a mea timp de 14 ani, dar a venit timpul sa mearga in Rai si va fi vindecata.”

Insa, cand medicii au deconectat-o pe Chelsea de la aparatele care o tineau in viata, cineva din personalul spitalului a vazut ceva ciudat pe o camera de securitate: o lumina intensa, alba, ce s-a manifestat langa usa adolescentei muribunde.

Citeste si   Legendă a jurnalismului de investigaţie, Harold Evans a decedat la 92 de ani, la New York

Intr-o ora, Chelsea a inceput sa isi revina in mod miraculos. Colleen a vazut inregistrarea si in inima ei a stiut ca a fost un inger. Fiica ei fusese salvata de interventia divina.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ