Share

Omul de legătură între Ghiță și PSD a trimis milionarului un mail în care făcea referire la o ură purtată de Mircea Geoană pentru Ponta din 2002, de când Ponta era șeful Corpului de Control al premierului.

Concret, articolul care trebuia să fie distribuit masiv de comunicatorii apropiați premierului conținea detalii despre un caz pe care l-a anchetat Ponta pe vremea când era șeful Corpului de Control al primului-ministru. Dosarul ar fi fost legat de câteva afaceri dubioase cu statul făcute de cumnatul lui Mircea Geoană.

Citeste si   PSD insistă ca PNL să prezinte bugetul pe 2021. Grindeanu: Vor crește taxe și impozite și vor fi dați oameni afară!

Tocmai de aceea, se presupune că Geoană ar fi vrut să îl distrugă pe Victor Ponta, iar, în replică, fostul premier a decis să pună tunurile mediatice pe cel care i-a fost șef. Asta ca să se asigure că nu va fi loc pentru întoarcerea lui Geoană.

Imediat după campania pentru prezidențiale din 2009, Victor Ponta, purtător de cuvânt al lui Geoană în acea perioadă, a declarat că, în primul tur de scrutin, l-a considerat pe Crin Antonescu schimbarea de care are nevoie România, nicidecum pe Mircea Geoană, candidatul pe care îl reprezenta.

Citeste si   PNL Timiș se disociază de derapajul antisemit și discriminatoriu lansat de omul de încredere al lui Nicolae Robu

Mai mult, Victor Ponta a fost cel care i-a furat conducerea partidului lui Mircea Geoană, imediat după eșecul de la prezidențialele din 2009.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ