Share

„Aș vrea să ies din paradigma judiciară. Ceea ce se întâmplă azi cu Cristian Rizea este la indigo ce mi s-a întâmplat cu mine. Și el, dar și eu, am fost arestați ca să nu dezvăluim ce face statul paralel. Se pare că există un stat paralel internațional care este activ în Serbia, Republica Moldova și România. Mă tem pentru viața lui Cristian Rizea. Dacă ajunge într-o închisoare de pe la noi, s-ar putea sa aibă grave probleme”, a spus Mircea Negulescu în emisiunea „Culisele statului paralel”, moderată de Anca Alexandrescu. 

Citeste si   PSD a depus plângere la CNA împotriva președintelui Klaus Iohannis. Ce reclamă partidul condus de Marcel Ciolacu

Cred că mâine dimineață ar trebui să faceți o cerere la Ministerul Justiție dacă există o cerere de extradare activă, care să justifice arestarea lui Cristian Rizea din Republica Moldova. Dacă nu, atunci reținerea lui este ilegale, fiind clar că are un iz politic.

La momentul când domnul Victor Ponta a declarat că eu trebuie să fie arestat, în 24 de ore am fost adus la procuratură!”.

Vă spun, numai proștilor nu le e teamă. Vreau să înțeleagă toată țara că acest stat paralel a creat în justiție un sitem care nu face decăt să spele astfel de oameni. Secția Speciala a preluat dosarele, au acuzat procurorii care i-au anchetat, ne-au acuzat pe noi, pentru a-i scapa pe acești indivizi.

Citeste si   Raluca Turcan, la Sibiu: „Am alocat 1,2 miliarde de euro pentru aparatură medicală în această bătălie pe care o avem de dus pentru sănătatea publică”

Mi-e frică de acest demers jurnalistic că va rămâne fără ecou. Dacă nu se schimbă din temelii sistemul de justiție, pentru că altfel o să ajungem undeva, nici nu vreau să mă gândesc. Trebuie schimbat sistemul legislativ, pentru că această Secție Specială a luat toat dosarele și nu răspunde în fața nimănui. Dacă am greșit, trebuie să plătesc, dar am încercat să dezvăluiesc niște lucuri. Am dovedit că nu am făcut parte din statul paralel. Nu este normal ca românii să trăiească în sărăcie, pentru ca oameni ca Ponta și alții ca el să se îmbogățească.

Citeste si   Iohannis: La 1 Decembrie, ceremonia de la Arcul de Triumf va fi una extrem de restrânsă, fără paradă și fără public

Trăiesc în București, într-un apartament, nu am averi, conturi, milioane de euro. Eu vă pun la dispoziție sinceritatea mea, pentru a face lumină și a face bine poporului. Trebuie să vedem de ce sunt unii cu pensii speciale și cu privilegii.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ