Share

Mircea Rednic e noul antrenor de la Poli Iaşi! Obiectivul celui mai titrat antrenor din Liga 1

Mircea Rednic, 57 de ani, a bătut palma și cu primarul Iașului ieri dimineață ( 08.01- n.r.) și urmează să fie prezentat echipei Poli Iași.

Înainte de semnarea contractului, Rednic a ținut să poarte o discuție și cu Mihai Chirica pentru a fi sigur că are parte de susținerea tuturor înainte ca înțelegerea să fie parafată.

Rednic a semnat cu Poli Iaşi un contract până în vară, cu opţiune de prelungire

Mircea Rednic a semnat un contract până la vară, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon dacă lucrurile vor merge bine. Obiectivul echipei este clasarea în primele 10 locuri. Chiar dacă mulți se așteaptă să revoluționeze lotul, Mircea Rednic nu vrea să facă prea multe transferuri.

Citeste si   Compania VEOLIA dă bir cu FUGIȚII! Pierderile SEMNIFICATIVE sunt principala PROBLEMĂ

Salariul lui Mircea Rednic la Poli Iași va fi de 5000 de euro.

”Cunosc destul de bine echipa pentru că l-am mai ajutat pe Mihai (n.r. antrenorul Mihai Teja) cât a fost la Poli. Ei au avut ghinion foarte mare pentru că au jucat fotbal. A fost acea sincopă cu Chindia, apoi cu Gaz Metan și parcă s-a năruit tot ce a construit aici.

Nu mă gândesc să aduc mulți jucători. Patru, poate cinci fotbaliști am în cap în acest moment. O să vedem“, a declarat Mircea REDNIC.

Citeste si   DRAMĂ pentru PORTALUL IEȘEAN al FCSB -ului! Tatăl său a DECEDAT

De ce a fost Rednic opțiunea Iașului?

Și eu, și președintele Ambrosie am discutat cu mai mulți antrenori. Și Mircea Rednic a fost opțiunea numărul 1. Un criteriu a fost selecția, apoi modul de lucru, cum reușește să-și implementeze o idee de joc și altul este aspectul motivațional, modul cum reușește să motiveze echipa înainte de meciuri, în funcție de adversar. Nu cred că sunt dubii legate de valoare, de experiență, de profesionalismul dânsului.

În plus, Mircea Rednic este un excelent descoperitor de jucători, care se încadrează în bugetul Politehnicii, o echipă cu un buget destul de redus. Legat de colaborarea cu Luana Rednic, noi am avut discuții cu ea încă din vară, chiar ne-a propus câțiva jucători interesanți”, a declarat Toni Heleșteanu, arbitrul ieșean.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ