Share

 În cursul zilei de astăzi, Mirela Adomnicăi a declarat că demersurile de reabilitare a DN18 care leagă Suceava de Maramureș au început în anul 2011-2012, iar în anul 2017 când a fost numită în funcția de prefect al județului Suceava a găsit în acel loc un șantier abandonat. Lucrările de reabilitare la acest drum au început primăvara anului 2017.

LIVE Conferință de presă în parcul de lângă sediul PSD susținută de Mirela Adomnicăi

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Miercuri, 9 septembrie 2020

 

„În primul rând proiectul de reabilitare a județului Suceava în care vreau să antrenez tot ce înseamnă actori importanți în acest județ. Plecând de la presa locală care trebuie să aibă rolul de pilon în care trebuie să construim o imagine a județului care să ne arate cum suntem noi de fapt. Plecând de la tot ce înseamnă societate civilă, asociații profesionale și tot ce înseamnă administrație publică locală, umăr la umăr un proiect de reabilitare a imaginii județului pentru că vrem sau nu vrem să recunoaștem încă mai suportăm consecințele acestei carantine instituite la nivel național.”, a declarat Mirela Adomnicăi, candidat la CJ Suceava.


Share
Citeste si   În CÂMPULUNG MOLDOVENESC se deschide un sediu secundar de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de CONDUCERE și ÎNMATRICULĂRI Vehicule
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ