Share

 

„Deși foarte multă lume a râs de ideea lui Ludovic Orban că România poate fi tigrul Europei de Est, eu sper să nu fi fost o glumă, sper să fie un lucru pe care el îl va urmări și va face tot ce e nevoie ca prim-ministru ca România să fie un factor de dezvoltare economică în zonă, pentru că poate fi! (…) Îl dau premiant pe el. (…) Eu il felicit pe premierul Orban că spune asta”, a menționat Miron Mitrea, duminică, la „Culisele puterii”.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI și candidat la Senat: „MODERNIZAREA infrastructurii rutiere a fost o PRIORITATE pentru administrația SOCIAL-DEMOCRATĂ!”

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Arad, că, după alegerile parlamentare, vor urma patru ani de „pace politică” şi oportunităţi pe care România nu le-a mai avut în istorie, aceasta fiind o şansă pentru români să devină „un fel de tigrii ai Europei Centrale şi de Est”.

Despre surprinderea liderului PSD la restaurant fără să respecte regulile sanitare, Miron Mitrea a spus că „Marcel Ciolacu a avut o reactie proasta după poza cu politia sau… El a inceput sa dea vina pe… Ludovic Orban a avut o reactie mult mai buna. Marcele, ai gresit!”.

Citeste si   Nicușor Dan, despre prima ședință a Consiliului General al Capitalei. Când vor fi aleși cei doi viceprimari

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ