Share

 

„Victor Ponta o santajeaza pe Firea. Ponta este președintele Pro România, au nevoie sa aiba un rezultat cat mai rezonabil la locale ca sa intre la parlamentare. La PNL nu are intrare , se intoarce la partidul care l- a abandonat si incearca sa faca alianta cu PSD. Se pare ca PSD nu vrea. Se pare ca presedintele PSD nu vrea dar nimeni nu ii spune direct, il lasa sa fiarba in suc propriu.

Citeste si   Dan Barna: ”Traian Băsescu o ajută pe Gabriela Firea. Nu ne încurcă candidatura lui, reprezintă istoria”

Victor Ponta  nu e un om de nadejde, dar nu e un om prost. El s-a prins ca Ciolacu a pus focul mic sub ceaun si a gasit o parghie si o ameninta pe Gabriela Firea. Gabi Firea intra in fibrilatie, si pe buna dreptate. Deocamdata nu are probleme. Daca intra Ponta, „problem” mare.

Victor Ponta are o problemă cât casa, oricum face, e prost. Daca nu intra la locale, daca nu candideaza Pro România nu ia mare lucru la locale, si atunci moare incet.

Citeste si   Maricel POPA, acuzații GRAVE la adresa lui Costel ALEXE. M.P: ”Ca DEPUTAT, nu a făcut nimic pentru IEȘENI, iar ca MINISTRU, nici atât”

Dacă va candida, sigur ca o omoara pe Gabriela Firea, dar el personal nu castiga. El nu va mai sta bine deloc, il da Țuțuianu afara. Țuțuianu e un politician foarte abil… : se duce Ponta si-si rupe picioarele si vin eu, asa descifrez eu (situatia-n.red.).

Victor Ponta este prea las din cate îl cunosc eu, nu-si va pune pielea la saramura. Nu cred ca are curaj, retrag cuvantul lasitate, imi cer scuze, nu are destul curaj. Poate face o supriza.

Citeste si   Pîrvulescu (PNL Teleorman): PSD vrea să arunce țara în aer, USR, UDMR și PMP vor susține guvernul

Victor vizeaza toate functiile, e buna si aia de primar si de prim-ministru, sef la CCR, la CSM orice e bun”, a comentat Miron Mitrea, duminică, la „Culisele puterii”, candidatura la Primăria Capitalei a lui Ponta anunțată de Adrian Țuțuianu săptămâna trecută. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ