Share

Centru de instruire în Venezuela pentru piloţii de elicoptere

În acest centru, cu ajutorul specialiștilor ruși trimis de Moscova, piloții venezueleni vor beneficia de o pregătire serioasă în ceea ce privește operarea elicopterelor Mi-17V-5, Mi-35M și Mi-26T. Se vor simula diferite situații neobișnuite care pot apărea în timpul zbor.

Conform informațiilor Rosoboronexport, echipamentul furnizat din Rusia în Venezuela este utilizat în desfășurarea operațiunilor contra contrabandiștilor, la stingerea incendiilor forestiere, activități de salvare și evacuare în regiunile afectate de dezastre naturale, precum și la distribuirea de ajutoare umanitare în zone îndepărtate ale țării.

Citeste si   APIA IAȘI a demarat un PROGRAM de ajutor pentru CRESCĂTORII de ovine, bovine și CAPRINE

Nu este foarte clar dacă centrul deschis de compania rusă Rosoboronexport îşi propune să instruiască cu adevărat piloţii de elicoptere pentru anumite situaţii de urgenţă, ori dacă este doar un pretext pentru a-i pregăti personalul militar să opereze mai bine elicopterele în timpul unor operaţiuni militare.

 Două avioane rusești, unul de linie, și altul destinat transportului de marfă, au ajuns în Venezuela

La bordul unuia dintre avioane s-ar fi aflat șeful Statului Major al Forțelor Terestre împreună cu aproximativ 100 de soldați ruși. În celălalt avion, Rusia ar fi transportat mărfuri de aproximativ 35 de tone. Ulterior, aceste informații au fost confirmate de către autoritățile din Venezuela și Rusia.

Citeste si   Coronavirus: UE exclude Serbia şi Muntenegrul de pe lista ţărilor terţe sigure

Compania American Airlines a anunţat că a decis suspendarea pe o durată nedeterminată a zborurilor pe ruta SUA – Venezuela, pe care le întrerupsese deja temporar din 15 martie din motive de securitate.Pentru American Airlines, companie care opera de peste 30 de ani zboruri spre Venezuela, aceasta a reprezentat o decizie dificilă nu doar în virtutea îndelungatei experienţe în ţara respectivă, dar şi din perspectiva celor peste 70 de membri ai personalului care „trăiesc şi muncesc” acolo.

Citeste si   Germania: Merkel afirmă că landul Bavaria are un ''premier bun'', dar refuză să dea curs speculaţiilor

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ