Share

În perioada 25-27 octombrie 2019, mai multe echipaje de jandarmi ieșeni vor desfășura activităţi de asigurare a ordinii, la o serie de manifestări cultural-artistice sau sportive la care participă un număr mare de persoane

La toate aceste evenimente, unde organizatorii așteaptă participarea unui public numeros, jandarmii vor acționa pentru desfășurarea în bune condiții a manifestărilor, din punct de vedere al ordinii publice, iar acolo unde situația o va impune, se va interveni prompt, în vederea luării măsurilor legale.

Citeste si   PSD cere DEMITEREA Ministrului Mediului Costel ALEXE

Echipaje de jandarmi ieșeni se vor afla în misiune de asigurare a ordinii publice pe timpul Summit-ului Tinerilor 2019 care se desfășoară în mun. Iași, la meciurile de fotbal de la Pașcani și Uricani, la Târgul Meșteșugarilor și Crosul din Pașcani.

Duminică, 27 octombrie a.c. se va asigura ordinea la Maratonului Internațional Iași organizat de Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași. Startul va fi din fața Palatului Culturii, iar pentru delimitarea zonelor și traseului de concurs, vor fi amplasate garduri metalice și bandă inscripționată.

Citeste si   Ce faci când te lovești de capriciile vestimentare ale copilului tău?

Traseul de alergare avut în vedere de organizator este următorul: Palatul Culturii – Strada Palat – Splai Bahlui Mal Stâng – Podul de Piatra – Splai Bahlui Mal Drept – Podu Roș – str. Palat – Palatul Culturii. Acest traseul va fi parcurs de mai multe ori, în funcție de cursă.

Cu prilejul desfășurării misiunilor jandarmii vor desfășura și activități de informare a cetățenilor, în scopul preveniri faptelor antisociale.

Citeste si   DSP a făcut anunțul! Câti elevi și profesori au fost infectați săptămâna aceasta cu noul Coronavirus

Se continuă misiunile de protecție instituțională și activitățile de patrulare în cooperare cu Poliția.

Jandarmeria Iași recomandă participanților la diferitele evenimente organizate să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ