Trădarea anului pentru Ludovic Orban? Pleacă un simbol al PNL la alt partid? Mister lămurit

După ce a condus Partidul Național Liberal, Crin Antonescu s-a retras subit din politică, unii politicieni mai bine informați susținând că a fost șantajat cu un dosar penal de corupție.

Crin Antonescu a vorbit într-un interviu despre faptul că PNL i-a făcut o propunere de a candida la alegerile europarlamentare dar că, în cele din urmă, s-a găsit o soluție mai bună pentru viitorul PNL. Nici Crin Antonescu nu a rămas pe dinafară, deoarece conducerea PNL i-a oferit soției acestuia un loc pe o poziție eligibilă la aceste alegeri.

Citeste si   Coronavirus România. Cum muncesc parlamentarii de la distanță. Dialog cu un deputat trezit din somn VIDEO

”A fost această insistență din partea conducerii PNL pentru a candida la europarlamentare căreia eu i-am dat curs, dar acum s-a găsit o soluție mai bună. Deci nu am nicio intenție de a reveni în viața politică”, a spus Antonescu, cu referire directă la nominalizarea lui Rareș Bogdan pe locul unu, la alegerile europarlamentare.

Citeste si   Bilanț OFICIAL: 116 DECESE cauzate de INFECȚIA cu coronavirus, în România

Fostul lider liberal a mai declarat că a ajuns în situația de a mai suporta cu greu partidul pe care l-a condus și a spus că este posibilă o revenire în politică. ”În niciun caz. Am văzut că au fost tot felul de fake news că aș fi în tratative cu alte partide. Este exclus din capul locului așa ceva! Abia îl suport pe ăsta. Este însă posibil să revin în viața publică, că voi scrie niște cărți sau în altă zonă, dar nu în sens politic”, a mai comentat Antonescu.

Citeste si   „Legile puterii”. Ce reguli respectă ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, pentru a evita infectarea cu coronavirus