Share

Carmen DOROBĂȚ: ”Mulțumim Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, personal Înaltpreasfintiei sala Mitropolitului Teofan”

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva din Iaşi, Carmen DOROBĂȚ a declarat situația materialelor de protecție necesare în unitatea medicală. De asemenea a transmis mulțumiri celor care au ajutat.

Mulțumim Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, personal Înaltpreasfintiei sala Mitropolitului Teofan pentru înțelegerea momentului și suportul financiar privind achiziționarea unui aparat pentru testare rapida 1000 teste/zi pentru testarea întregului personal în primul rând (peste 400 salariați )și ulterior a diverselor categorii prioritare de pacienți.

Mulțumim Episcopiei Romano Catolice pentru achiziționarea de tunel de dezinfecție în acest sens avem și alți doritori.
Am primit materialele de protecție de la Unifarm și în acest sens asigurăm pentru aproximativ încă 2 săptămâni”, a declarat managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, Carmen DOROBĂȚ.

Citeste si   ZI de SĂRBĂTOARE națională! Peste 700.000 de ROMÂNI poartă numele Sfântului ANDREI

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ